Print this page

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 22χρονου Ντένις Ρούτσι

March 09, 2023 591

 

Το τελευταίο «αντίο» είπαν συγγενείς και φίλοι, στον μόλις 22 ετών Ντένις Ρούτσι, που έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα στα Τέμπη.

 

Η οικογένειά του, φίλοι και απλός κόσμος συγκεντρώθηκε στον ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Ρέντη και σε κλίμα οδύνης αποχαιρέτησε το αδικοχαμένο αγόρι. Ο 22χρονος είχε πάρει τη μοιραία αμαξοστοιχία για να ταξιδέψει από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη για να δει την οικογένειά του και την κοπέλα του. Το εισιτήριό του ήταν για το βαγόνι 5, όμως πήγε στο κυλικείο για να βρει σήμα και να επικοινωνήσει μαζί τους.

Ήταν η στιγμή της σύγκρουσης… Στη κηδεία, συγγενείς και φίλοι έδωσαν το «παρών», κρατώντας λευκά μπαλόνια, τα οποία πέταξαν στον αέρα όταν η σορός βγήκε από τον ιερό ναό

Ο σύλλογος διδασκόντων του ΓΕΛ Αγίου Ιωάννη Ρέντη εκφράζει την οδύνη και τη θλίψη του για τον άδικο χαμό του Ντένις Ρούτσι στα Τέμπη.
 
Ο Ντένις Ρούτσι, 22 ετών, ήταν μαθητής στο Λύκειό μας, τα έτη 2015-2018. Διακρίθηκε για την ευγένεια, το ήθος και τη γλυκύτητα του χαρακτήρα του.
Εκφράζουμε ολόψυχα τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του, στον μικρότερο αδερφό του, Κριστιάν, ο οποίος υπήρξε και αυτός μαθητής μας.
Ως σχολική κοινότητα – εκπαιδευτικοί, γονείς, μαθητές - θα σταθούμε αλληλέγγυοι στην οικογένειά του και θα κρατήσουμε ζωντανή τη μνήμη του.
Θεωρούμε, επίσης, απόλυτη ανάγκη την πλήρη διαλεύκανση των αιτιών που οδήγησαν σ’ αυτή την ασύλληπτη τραγωδία όπως και τον καταλογισμό των ευθυνών οπουδήποτε κι αν χρειαστεί.
Είναι το έσχατο ηθικό χρέος απέναντι στον Ντένις και σ’ όλα τα αθώα θύματα των Τεμπών.

Η ταφή έγινε στον Σχιστό.

 

«Μιλάγαμε και μου είπε ότι το τρένο θα έχει καθυστέρηση, να μην πάω την ώρα που μου είχε πει και ότι θα με έπαιρνε λίγο πριν φτάσει για να πάω να τον πάρω. Ήταν λίγο πριν τη Λάρισα την ώρα που μιλήσαμε. Είχε καθυστέρηση περίπου μια ώρα. Ενώ μίλαγα κόπηκε η γραμμή. Δε ξέρω τι έφταιγε. Περίμενα να με πάρει τηλέφωνο αλλά δε με πήρε ποτέ» είπε με δάκρυα στα μάτια λίγες ημέρες νωρίτερα 

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.