Print this page

Το αντίο στην Κατερίνα Νομίδη από τη Β΄ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής

June 19, 2020 780

Το αντίο στην Κατερίνα Νομίδη από τη Β΄ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ Β΄ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής


Για την Κατερίνα


Μέσα στις μέρες τις καραντίνας η αγαπημένη μας Κατερίνα Νομίδη έχασε την τελευταία μάχη με τον καρκίνο, μάχη που έδωσε με γενναιότητα όπως όλες τις μάχες της ζωής της. Εμείς οι συνάδελφοί της στη δουλειά και στον αγώνα δεν μπορέσαμε να την χαιρετήσουμε στο τελευταίο της ταξίδι και γι' αυτό της χρωστάμε ένα αντίο και μια συγγνώμη για όσα θέλαμε να της πούμε και δεν προλάβαμε.


Υποσχόμαστε ότι θα θυμόμαστε πάντα το χαμόγελό της, τη θέλησή της για την αγωνιστική υπεράσπιση των δικαιωμάτων του λαού μας στη δημόσια εκπαίδευση, την αταλάντευτη συμμετοχή της στην υπεράσπιση των θέσεων εργασίας των συναδέλφων μας που ρίχτηκαν στη διαθεσιμότητα στα χρόνια των μνημονίων, την τολμηρή και με θάρρος υπεράσπιση της γνώμης της γιατί πίστευε βαθιά στο δίκαιο των αιτημάτων του λαού μας. Από τη θέση του γραμματέα, τίμησε το σωματείο μας σε χρόνια δύσκολα για τον κλάδο μας, όπως και όλου του λαού και της νεολαίας του. Της υποσχόμαστε ότι θα την θυμόμαστε πάντα και θα συνεχίσουμε όπως κι εκείνη να κρατάμε ζωντανό το σωματείο, τη Β’ ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ , να δυναμώνουμε την αλληλεγγύη των συναδέλφων ενάντια σε κάθε προσπάθεια ατομικισμού και διάσπασης, που καλλιεργείται απ' όσους ευθύνονται σήμερα για την υποβάθμιση της δημόσιας εκπαίδευσης.
Στη μνήμη της καταθέτουμε ένα ποσό στη συλλογικότητα «ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ».
Κατερίνα!
Θα σε θυμόμαστε πάντα, και όσα γλυκά μας κέρασες απλόχερα θα τα φυλάμε στη μνήμη μας σαν αντίδωρο προσφοράς και αλληλεγγύης στο δίκαιο του αγώνα μας.
ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ Β΄ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.