Print this page

Μοιραία πτώση για τον Μαθηματικό Σπύρο Παπασπυρόπουλο

May 08, 2023 578

Τραγωδία στην Αμαλιάδα: Ο 66χρονος μαθηματικός Σπύρο Παπασπυρόπουλοςέχασε τη ζωή του ενώ εκτελούσε εργασίες στο σπίτι του.

Ο 66χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι το περασμένο Σάββατο, ενώ εκτελούσε εργασίες στον κήπο του και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου κατέληξε.

Επρόκειτο για έναν πολύ αγαπητό πρόσωπο και ενεργό στην τοπική κοινότητα.

Συγκλονίζουν τα λόγια αγάπης και αποχαιρετισμού στον μαθηματικό Σπύρο Παπασπυρόπουλο, που έφυγε το Σάββατο από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών, μετά από πτώση στην αυλή του σπιτιού του, πριν από δέκα ημέρες.

Η οικογένεια του, οι συγγενείς και οι φίλοι του θα τον αποχαιρετήσουν την Τρίτη 9 Μαΐου στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Αμαλιάδας στις 4 το απόγευμα.

Συλλυπητήριο μήνυμα από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρία - Παράρτημα ν. Ηλείας

Στο άγγελμα του απροσδόκητου θανάτου του Παπασπυρόπουλου Σπύρου , μαθηματικού, η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας Ν. Ηλείας «ΙΠΠΙΑΣ Ο ΗΛΕΙΟΣ» εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της. Για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος υπηρέτησε τα μαθηματικά ,ως φροντιστής στην Αμαλιάδα .Η προσφορά του στην Εκπαίδευση υπήρξε σημαντική ενώ όσοι τον γνώρισαν ως καθηγητή μιλούν για έναν ευγενικό άνθρωπο με ήθος και σπουδαίο μαθηματικό. Τον ευχαριστούμε για όλα και θα τον θυμόμαστε πάντα. Στη σύζυγο του Αντωνία και τα δύο παιδιά του Σοφία και Γιώργο εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.