• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Βαθιά θλίψη για τον θάνατο του εκπαιδευτικού, Σαραϊλίδη Κωνσταντίνου

May 26, 2023 642

Η είδηση της πρόωρης απώλειας του εκπαιδευτικού, Σαραϊλίδη Κωνσταντίνου σκόρπισε θλίψη στην εκπαιδευτική κοινότητα της  Πιερίας.

Ε.Λ.Μ.Ε. Πιερίας: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον συνάδελφο Σαραϊλίδη Κωνσταντίνο

Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Πιερίας εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια και την βαθιά θλίψη της εκπαιδευτικής κοινότητας στην οικογένεια και στους οικείους του εκπαιδευτικού Σαραϊλίδη Κωνσταντίνου, για την πρόωρη απώλειά του.

Ο εκλιπών ήταν εν ενεργεία καθηγητής Φυσικής στο 5ο ΓΕ.Λ. Κατερίνης. Με ήθος, ευγένεια και συνέπεια υπηρέτησε το εκπαιδευτικό λειτούργημα, επιπρόσθετα ασχολούμενος με ποικιλία καινοτόμων δραστηριοτήτων, πέρα από τα διδακτικά καθήκοντά του.

Στην σύζυγο και τα παιδιά του ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη για να διατηρούν τη μνήμη του ζωντανή.

Καλό παράδεισο …

Για  το  Δ.Σ.  της Ε.Λ.Μ.Ε.

Συλλυπητήριο μήνυμα έστειλε το 5ο ΓΕΛ Κατερίνης για απώλεια του εκπαιδευτικού Κώστα Σαραϊλίδη

Η Εκπαιδευτική Κοινότητά μας αισθάνεται σήμερα «φτωχότερη», καθώς θρηνεί την απώλεια του εκλεκτού συναδέλφου ΠΕ04 «Φυσικού» Κώστα Σαραϊλίδη, ο οποίος μετοίκησε στη γειτονιά των Αγγέλων ανήμερα της ονομαστικής του εορτής.

Ο Κώστας ήταν από τους πρώτους που συνέβαλε στη δημιουργία του 5ου ΓΕΛ Κατερίνης. Μέσα σ’ αυτό στέγασε όμως και την απέραντη αγάπη του για τους μαθητές του, που θα μείνει ανεξίτηλη κι αθάνατη.

Αγαπούσε τη Ζωή, τις Καινοτόμες Δράσεις, το Δημόσιο σχολείο, την Ποίηση, τον Πολιτισμό! Η δυναμική προσωπικότητά του, οι γνώσεις του, η μεταδοτικότητά του, τα εκπαιδευτικά ταξίδια που απήλαυσαν σε όλα τα χρόνια της καριέρας του οι μαθητές του και οι συνάδελφοί του δεν ανήκουν στη λήθη…
Το ήθος, η στεντόρεια φωνή του, οι πρωτοποριακές ιδέες και θέσεις του, η λατρεία του προς την οικογένειά του, αλλά και ο ηρωισμός του απέναντι στην τελευταία του ασθένεια θα είναι για όλους εμάς πρότυπο.

Θα ακούμε για πάντα τη φράση του «Η Φυσική είναι μαγεία» και θα έχουμε πάντα ανάμεσά μας τον «Αιώνιο Έφηβο!!!»

Εκφράζουμε τα θερμά μας Συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους φίλους του, στους μαθητές του και σε όλους όσους τον αγάπησαν!!!

Κώστα, Καλό ταξίδι!!!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search