• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Αχίλλειο: Συνεχίζονται οι εκδικητικές πρακτικές κατά συνδικαλιστών

August 27, 2020 4900


Φωτογραφία: Facebook

Μετά την δυσμενή μεταβολή που επιφύλασσε ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΤΑΔ (Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου) στον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων στην Κέρκυρα, ανάλογη ήταν η εργασιακή μοίρα της αντιπροέδρου του Σωματείου.

Στις 19 Αυγούστου, μετά από την καταγγελία του Σωματείου για μη τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων του ΕΟΔΥ αναφορικά με τη λειτουργία των μουσείων, ο πρόεδρος του Σωματείου και εργαζόμενος στο μουσείο Αχίλλειο, Γιώργος Σαγιάς, «προήχθη» από ταμίας σε ελεγκτή εισιτηρίων «λόγω του αυξημένου αριθμού των επισκεπτών». Η αιτιολογία καταδεικνύει τη ρεβανσιστική πρόθεση της διοίκησης, αφού -σύμφωνα με άριστα ενημερωμένες πηγές- οι επισκέπτες φέτος δεν αγγίζουν ούτε το 10% της περσινής χρονιάς.

Διαβάστε σχετικά: Κέρκυρα - Αχίλλειο: Κινδυνεύει η υγεία σου απ’ τον κορονοϊό; Μετατίθεσαι! (Έγγραφα)

Δύο ημέρες αργότερα, σειρά είχε η αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της ΕΤΑΔ στην Κέρκυρα, Μαρίας Κρητικού, η οποία από υπάλληλος γραφείου ανέλαβε χρέη φύλακα! Κατά τις πληροφορίες, από την Μ. Κρητικού ζητήθηκαν τα κλειδιά του γραφείου, οι κωδικοί των υπολογιστών καθώς και να αφαιρέσει όλα της τα προσωπικά αντικείμενα. Η αιτιολογία ήταν και πάλι «ο αυξημένος αριθμός επισκεπτών», όπως επίσης η υποστήριξη της ασφαλούς λειτουργίας του μουσείου και οι ανάγκες που προέκυψαν σε «θέματα ανθρωπίνου δυναμικού».

Δείτε το έγγραφο:

ΠΗΓΗ: www.documentonews.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search