• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Κέρκυρας: Κάλεσμα σε σύσκεψη για την κατάσταση στα σχολεία μέσα στην πανδημία

November 02, 2020 3305

 

 

 

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Κέρκυρας καλεί εκπροσώπους των Δ.Σ. των συλλόγων γονέων Κέρκυρας σε σύσκεψη προκειμένου να πραγματοποιηθεί ενημέρωση για την κατάσταση στα σχολεία μέσα στην πανδημία καθώς και ενημέρωση σχετικά με τη διεξαγωγή εκλογών στους συλλόγους Γονέων.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας(πεζόδρομος) ,την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 6.00 μ. μ.

Λόγω των περιορισμών που προκύπτουν από την προσπάθεια ανάσχεσης για την εξάπλωση του covid -19 θα πρέπει να παρευρίσκονται μόνο εκπρόσωποι των Δ.Σ. και όχι όλα τα μέλη.

 

Επίσης, θα τηρηθούν οι προβλεπόμενες αποστάσεις ,θα υπάρχει αντισηπτικό στο χώρο της σύσκεψης και θα είναι υποχρεωτική η καθολική χρήση μάσκας από τους παρευρισκόμενους.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε  στο εξής email : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search