• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

«Γεωργία, θα συνεχίσουμε αυτόν τον αγώνα, αλλά μας λείπεις…»

November 07, 2020 562

 

 

Χθες τα χαράματα έφυγε σε ηλικία 50 χρονών η εκπαιδευτικός Γεωργία Κόφφα. Πάλεψε με την ασθένεια της, τον καρκίνο, μέχρι τελευταία στιγμή.  Συμμετείχε ενεργά στο εκπαιδευτικό κίνημα, μέσα από το συνδικάτο της, την Γ ΕΛΜΕ Αθήνας, ήταν μέλος του δικτύου εκπαιδευτικών “Η Τάξη μας” και των Παρεμβάσεων. 

Πάλεψε ενάντια στο ρατσισμό και το φασισμό και υπηρέτησε με σταθερότητα το όραμα για ένα σχολείο χωρίς ταξικές διακρίσεις και με ίση πρόσβαση για όλα τα παιδιά.

Αγωνιστική Κίνηση - Ανεξάρτητοι Εκπαιδευτικοί - Μετωπική Συνεργασία για την Ανατροπή - Αγωνιστική Ριζοσπαστική Ενότητα 

Αποχαιρετούμε την αγαπημένη μας συναδέλφισσα, συντρόφισσα και φίλη Γεωργία Κόφφα, που έφυγε από κοντά μας σήμερα, 6/11/2020, μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Αγωνίστρια πάντα στη ζωή η Γεωργία, με χαμόγελο και αισιοδοξία συμμετείχε στις συλλογικές δράσεις και διεκδικήσεις της Αντίστασης και της Γ΄ ΕΛΜΕ Αθήνας.

 

Πάλεψε μαζί μας ενάντια στο ρατσισμό και το φασισμό και υπηρέτησε με σταθερότητα το όραμα για ένα σχολείο χωρίς ταξικές διακρίσεις και με ίση πρόσβαση για όλα τα παιδιά. 

Γεωργία, θα συνεχίσουμε αυτόν τον αγώνα, αλλά μας λείπεις…

ΣΕΚ (Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα) : Αποχαιρετούμε τη συντρόφισσα Γεωργία Κόφφα

Mε μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο της συντρόφισσας Γεωργίας Κόφφα, εκπαιδευτικού, μέλους του ΣΕΚ. Σήμερα τα χαράματα έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 50 χρονών. Πάλεψε με την ασθένεια της, τον καρκίνο, μέχρι τελευταία στιγμή. Έφυγε αγωνίστρια ως το τέλος, όπως ήταν σε όλη της την ζωή.

Η σ. Γεωργία συμμετείχε από τις γραμμές της επαναστατικής αριστεράς, ακούραστα και αταλάντευτα, πολλές φορές κάτω από δύσκολες συνθήκες λόγω της υγείας της, στην πάλη για να ανοίξει η προοπτική ενός άλλου, ελεύθερου κόσμου, χωρίς  εκμετάλλευση, ρατσισμό, σεξισμό και πολέμους. Συμμετείχε ενεργά στο εκπαιδευτικό κίνημα, μέσα από το συνδικάτο της, την Γ ΕΛΜΕ Αθήνας, ήταν μέλος του δικτύου εκπαιδευτικών "Η Τάξη μας" και των Παρεμβάσεων. Με σεβασμό θα την θυμόμαστε πάντα! Θα είναι μαζί μας στις πρώτες γραμμές του αγώνα.

Το ΣΕΚ εκφράζει στην οικογένεια της, στους φίλους και στους συναδέλφους της, θερμά συλλυπητήρια.

Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Ν. Ιωνίας, Φιλαδέλφειας και Μεταμόρφωησς αποχαιρετά την συντρόφισσα Γεωργία Κόφφα.

Αποχαιρετάμε με θλίψη την συντρόφισσα Γεωργία Κόφφα που σήμερα το πρωί έχασε τη μάχη με την ασθένεια της, τον καρκίνο, σε ηλίκια μόλις 50 χρονών. Πάλεψε με αξιοπρέπεια μέχρι τελευταία στιγμή. Έφυγε από τη ζωή αγωνίστρια, όπως ήταν σε όλη της την ζωή.

Η σ. Γεωργία συμμετείχε στις γραμμές της επαναστατικής αριστεράς από την εποχή που ήταν φοιτήτρια στα Γιάννενα μέχρι το τέλος της ζωής της. Ιδρυτικό μέλος της ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις γειτονιές μας και μέλος του ΣΕΚ, δεν έπαψε να είναι στη πρώτη γραμμή και να παλέυει ακούραστα και αταλάντευτα, ακόμα και σε δύσκολες στιγμές λόγω της υγείας της, για μία κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, ρατσισμό, σεξισμό και πολέμους.

Σαν καθηγήτρια, συμμετείχε ενεργά στο εκπαιδευτικό κίνημα, μέσα από το συνδικάτο της, την Γ ΕΛΜΕ Αθήνας, και σαν μέλος του δικτύου εκπαιδευτικών "Η Τάξη μας" και των Παρεμβάσεων. Πάντα δίπλα στους μαθητές και τις μαθήτριες της, τους μπόλιαζε την αγάπη για τη ζωή και τη γνώση αλλά και την ανάγκη για αγώνα ενάντια σε όσα τους τα στερούσαν.

Με σεβασμό θα την θυμόμαστε πάντα! Θα τη θυμόμαστε στις απεργίες, στις διαδηλώσεις, στις συνελεύσεις, στις καταλήψεις, στις διαδικασίες.

Της δίνουμε την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα της, τον αγώνα μας, μέχρι τη νίκη!

  

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search