• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Έφυγε από τη ζωή ο Θρασύβουλος Νικομάνης

December 14, 2020 611

 

Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Θρασύβουλου Νικομάνη την Παρασκευή 11/12 βύθισε στο πένθος την ευρύτερη περιοχή της Νότιας Κέρκυρας. Από ανακοπή καρδιάς ο Θρασύβουλος σε ηλικία 60 χρονών άφησε την τελευταία του πνοή στον Μαραθιά που γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Ο Θρασύβουλος ήταν καλός και αγαπητός, ιδιαίτερα στο φίλαθλο κοινό του νησιού μας. Αγωνίστηκε για πολλά χρόνια, κυρίως τη δεκαετία του 1980 στον Κρόνο. Όχι μόνο τίμησε, αλλά αγάπησε όσο λίγοι την ομάδα. Αυτό φαινόταν σε κάθε κίνησή του και μέσα στο γήπεδο, όπου ξεχώριζε για το φιλότιμο και το πάθος. Βασικό στέλεχος, απροσπέλαστος αμυντικός παίζοντας στη θέση του αριστερού μπακ είχε πολύτιμη συμβολή στην κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος την περίοδο 1983 – 84 και στην άνοδο στην Α΄ Εθνική  Ερασιτεχνική. Ο Θρασύβουλος γνωστός ως «Τσίνιας» ήταν πολύ αγαπητός στην οικογένεια του Κρόνου.

Η κηδεία του θα τελεστεί την Τρίτη 15/12 στον Μαραθιά.

Ας είναι αιωνία η μνήμη του.

Τα συλλυπητήρια του Κρόνου

Η διοίκηση του Κρόνου Αργυραδων καθώς κ ο φίλαθλος κόσμος της εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια του ΝΙΚΟΜΑΝΗ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ (ΤΣΙΝΙΑΣ) καθώς και στην οικογένεια του.

Καλό Ταξίδι

Τα συλλυπητήριά του εκφράζει και ο προπονητής Παναγιώτης Βασιλειάδης που έχει συνδέσει το όνομά του με επιτυχίες του Κρόνου και το πρωτάθλημα 1983 - 84:

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ Αγαπούσε με πάθος το ποδόσφαιρο και συνέβαλε στην άνοδο του Κρόνου στην Δ Εθνική ήτανε από τα καλύτερα παιδιά και πολύ καλή ψυχή

Αστέρας Πετριτή

«Σύσσωμη η οικογένεια του Αστέρα εκφράζει τα βαθιά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στον ποδοσφαιριστή της ομάδα μας, Πέτρο Νικομάνη και στην οικογένεια του, για τον πρόωρο θάνατο του πατέρα του.
ΑΟ Αστέρας Πετριτή»

Το www.argyrades.gr (drepani.gr) εκφράζει την οδύνη και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search