• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Συμβολική κατάληψη της εισόδου του λιμανιού της Κέρκυρας από ερασιτέχνες ψαράδες και κυνηγούς

January 17, 2021 3355

 

Σε συμβολική κατάληψη της εισόδου του λιμανιού προχώρησαν σήμερα το πρωί ερασιτέχνες ψαράδες και κυνηγοί του νησιού, που ζητούν την άρση του μέτρου της απαγόρευσης του ψαρέματος και του κυνηγιού, λόγω της πανδημίας. Αυτή την ώρα βρίσκονται στο λιμάνι περισσότεροι από 300 ψαράδες και κυνηγοί, καθώς και ενισχυμένη δύναμη της αστυνομίας, προκειμένου να αποτρέψει τον συνωστισμό.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο επίτιμος πρόεδρος του Κυνηγητικού Συλλόγου Κέρκυρας, Γιώργος Τρικαλιώτης, "είναι αδιανόητο αύριο να ανοίγουν τα καταστήματα λιανεμπορίου αλιείας και κυνηγιού και αντιστοίχως οι ψαράδες και κυνηγοί να βρίσκονται υπό περιορισμό".

 
 

Οι ψαράδες και κυνηγοί ζητούν άμεσα "να αρθεί η απαγόρευση και το κυνήγι και το ερασιτεχνικό ψάρεμα να επιτρέπεται, όπως πριν από τρεις εβδομάδες, εντός της περιφερειακής ενότητας" κατέληξε ο κ. Τρικαλιώτης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search