• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Θλίψη για την απώλεια του Γ. Ρέβη συνταξιούχου εκπαιδευτικού

March 17, 2021 754

Ο θάνατος του συνταξιούχου εκπαιδευτικού Γιώργου Ρέβη του Χαριλάου 78 ετών από αναθυμιάσεις μετά από εκδήλωση φωτιάς στο σπίτι του το προηγούμενο Σάββατο στον Άγιο Νικόλαο Νότιας Κέρκυρας σκόρπισε τη θλίψη στην ευρύτερη περιοχή.

 Για τον άδικο χαμό του Γιώργου Ρέβη που ξεχώριζε για την καλοσύνη και το ήθος τους αναφέρεται η ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΝΤ/ΧΟΥ ΕΚΠΤ/ΚΟΥ ΣΤΟΝ Ar. ΝΙΚΟΛΑΟ N. ΚΕΡΚΥΡΑΣ Σάββατο 13 Μαρτίου 2021 απεβίωσε από αναθυμιάσεις μετά από εκδήλωση φωτιάς στο σπίτι του o Ρέβης Γεώργιος του Χαριλάου, συγχωριανός μας, συνταξιούχος δάσκαλος. Για πολλά χρόνια o συγκεκριμένος εκπ/κός υπηρέτησε στο χωριό Άγιο Νικόλαο. o Πολιτιστικός σύλλογος Αγίου Νικολάου εκφράζει τα συλλυπητήρια και τη θλίψη του για την απώλειά του. Εύχεται ολόψυχα στην οικογένειά του να έχει πάντα υγεία. Να ζήσουν να τον θυμούνται τα παιδιά και τα εγγόνια του. Ας είναι αιωνία η μνήμη του."

Χαρακτηριστικά ορισμένα σχόλια από τη σελίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου στο FACEBOOK

Rv Alexandra
Θα θυμάμαι πάντα τον δάσκαλο που με αγάπη και ευαισθησία ήταν κοντά μας. Σε δύσκολες εποχές που ο δάσκαλος ήταν τοποθετημένος ψηλά στην έδρα και με το χάρακα στο χερι ήσουν πάντα αυτός που ξεχώριζε γιατί δεν χρειάστηκε ποτέ να ακολουθήσεις τους κανόνες μιας κοινωνίας που δεν γνωριζε...Πάντα ξεχωριστός ευαίσθητος ήρεμος χαμογελαστός. Σ ευχαριστούμε δάσκαλε. Καλό ταξίδι...
Σπύρος Δημουλής
Θα τον θυμάμαι πάντα για την καλοσύνη του και τις καινοτόμες εκπαιδευτικές του προσεγγίσεις, πρωτοπόρες για την εποχή του!!!!! Καλό ταξίδι δάσκαλε...
Giwrgos Dimoulis
Μεγάλη η θλίψη από την ξαφνική απώλεια και άδικο χαμό του αξιαγάπητου δασκάλου & συναδέλφου .. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του..
Giwrgos Dimoulis
Μεγάλη η θλίψη από την ξαφνική απώλεια και άδικο χαμό του αξιαγάπητου δασκάλου & συναδέλφου .. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του..
Βαλεντίνα Μακροδήμητρα
Καλό ταξίδι αγαπημένε μου κύριε Γιώργο, δεν θα ξεχάσω ποτέ την καλοσύνη και την ευαισθησία σου. Κουράγιο και δύναμη στην οικογένειά του. Τα θερμά μου συλλυπητήρια.
Natasa Kaloudi
Καλό παράδεισο αγαπημένε δάσκαλε όλων μας.θα σε έχουμε πάντα μέσα στην καρδιά μας για την καλοσύνη σου και την μοναδικότητα σου.Τα θερμά μου συλλυπητήρια σε όλη την οικογένειά. Λυπάμαι πάρα πολύ.
Ξένια Βάγια
Για το μικρό διάστημα των δύο χρόνων που φοίτησα στο δημοτικό σχολείο Αγίου Νικολάου μπορώ να πω ότι ήταν ο μόνος δάσκαλος που ηρεμούσε την ψυχή μας. Τα πρόσωπα των άλλων δασκάλων που είχα, τα έχω αποθήσει προ πολλού. Πάντα θυμάμαι το ζεστό του μειδίαμα αλλά και το ζωηρό του ενδιαφέρον για την πρόοδό μου ακόμη και πολλά χρόνια αργότερα. Πάντα με ρωτούσε και πάντα χαιρόταν με την συζήτησή μας.
Εύχομαι στην αγαπητή μου Μαρία και στα άξια κορίτσια του υπομονή και να τον θυμούνται πάντα με αγάπη! Με αγάπη θα τον θυμάμαι κι εγώ!
Ελενη Καλουδη
Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια. Ήταν άνθρωπος με πολλά ιδανικά μα πάνω από όλα καλοσύνη.. Καλό παράδεισο...
Areti Kaloudi
Έφυγε τόσο άδικα.. Σκόρπισε μόνο θλίψη ο γλυκός και χαμογελαστός δάσκαλος, άνθρωπος και συγγενής! Δεν του άξιζε αυτός ο επίλογος..!!! Καλό παράδεισο να έχει... Μια μεγάλη αγκαλιά στην αγαπημένη μου Μαρία, αλλά και στα περήφανα κορίτσια του. 
 
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search