• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Αποχαιρετισμός στον Σπύρο Αβραμιώτη

March 29, 2021 382

 

Η είδηση του θανάτου του Σπύρου Αβραμιώτη σκόρπισε τη θλίψη στο νησί μας. Ενδεικτικά αναφέρουμε τα συλλυπητήρια μηνύματα του Δήμου Νότιας Κέρκυρας, του ΝΑΟΚ και του γιατρού Αντώνη Δραγανίγου

Δελτίο Τύπου του Δήμου Νότιας Κέκρυρας

Η είδηση της πρόσφατης απώλειας του Σπύρου Αβραμιώτη μας γέμισε θλίψη. Ευγενής, δραστήριος και αγαπητός στη κοινωνία του νησιού μας, είχε πάντα ζωντανή παρουσία στα Κερκυραϊκά πράγματα, τόση που μας δυσκολεύει να δεχτούμε την άξαφνη απουσία του. Τιμούμε τον βίο και την προσφορά του στον τόπο μας, συμπαραστεκόμαστε στους οικείους του και ευχόμαστε να μείνει αλησμόνητος στις καρδιές και τις μνήμες όλων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΑΟΚ εκφράζει δημοσίως τα συλλυπητήρια του για την απώλεια του παλιού αθλητή και κωπηλάτη Σπύρου Αβραμιώτη:

 «Ο Σπύρος θα παραμείνει πάντα στη σκέψη μας ως ένας άνθρωπος που υπηρέτησε τα χρώματα του Ομίλου, που αγάπησε και στάθηκε δίπλα στον Όμιλό μας, που υπήρξε ένας σημαντικός Κερκυραίος.

Καλό ταξίδι Σπύρο»

Ο Ιατρός καρδιολόγος Αντώνης Δραγανίγος σε ανάρτησή του στο FACEBOOK αναφέρει:

Η ζωή μας θα είναι φτωχότερη. Αρχηγός στο σχολείο, αρχηγός στο παιγνίδι, αρχηγός σε κάθε κοινωνική, πολιτιστική εκδήλωση, στα φοιτητικά χρόνια και στην κατοπινή ζωή! Στις καλές και στις δύσκολες στιγμές! Καλό σου ταξίδι. Θα μας λείψεις!!!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search