• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Θρήνος για τον χαμό του εκπαιδευτικού Κώστας Καρακώστα

April 03, 2021 693
Ένας ακόμα θάνατος εκπαιδευτικού από κορονοϊό - «Έφυγε» ο Κώστας Καρακώστας

Θλίψη προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της Ναυπάκτου η απώλεια του εκπαιδευτικού και πρώην αντιδημάρχου Κώστα Καρακώστα από κορονοϊό. Ο επί μία πενταετία αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Ναυπακτίας κατά την δημαρχία του Τάκη Λουκόπουλου, έδινε πολυήμερη μάχη με τον κορονοϊό στο Νοσοκομείο του Ρίου όπου και νοσηλευόταν.

Ήταν για αρκετές μέρες σε δωμάτιο COVID , αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει αυτή την δύσκολη μάχη. Ο ίδιος δεν το έβαλε κάτω καμία στιγμή και παρότι ήταν στο νοσοκομείο, απαντούσε σε φίλους με το γνωστό του χιούμορ! «Όλα τα καλά θα έρθουν τον Απρίλιο» έγραψε σε πολύ στενό του άνθρωπο, ανταλλάσσοντας αστεία την πρωταπριλιά, σαν αυτό, να ήταν το πρωταπριλιάτικο αστείο του, που μας έλεγε πως φεύγει.

Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπιζε, είχε διαφανεί ότι θα ξεπεράσει τον κίνδυνο και θα βγει νικητής. Όμως τις τελευταίες ώρες η κατάσταση της υγείας του πήρε ανέλπιστη τροπή, διασωληνώθηκε και λίγες ώρες μετά, πέθανε!

Ο Κώστας Καρακώστας γεννήθηκε το 1964 και ήταν Φυσικός. Ήταν παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Υπήρξε υποψήφιος δήμαρχος, εξελέγη δύο φορές δημοτικός σύμβουλος, ενώ διετέλεσε και αντιδήμαρχος

Είχε διατελέσει μέλος του Δ.Σ. φοιτητικών και πολιτιστικών συλλόγων, επιτροπών ειρήνης και αντιπολεμικών κινημάτων.

Υπήρξε μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Φροντιστών νομού Αιτωλοακαρνανίας, της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ναυπακτίας και της Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.

Στο παρελθόν υπήρξε υποψήφιος στις εκλογές για το ΚΥΣΔΕ με το ψηφοδέλτιο των Αγωνιστικών Παρεμβάσεων – Συσπειρώσεων – Κινήσεων.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search