• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

ΕΛΜΕ Κέρκυρας: Καλό δρόμο Έμιλυ και Δημήτρη!

March 29, 2020 35

 Κέρκυρα, 29/3/2020

 

 

Η ΕΛΜΕ Κέρκυρας, σήμερα Κυριακή 29 Μαρτίου, πενθεί για την απώλεια δύο αγαπητών συναδέλφων. Χάσαμε τον Δημήτρη Κάντα, συνταξιούχο συνάδελφο, αγωνιστή στα εκπαιδευτικά και κοινωνικά ζητήματα και την Έμιλυ Μάμαλου, αγαπητή συνάδελφο, η οποία αντιμετώπιζε την καθημερινότητα και την σχολική και την προσωπική με χαμόγελο και αισιοδοξία.

Οι συνάδελφοί μας έφυγαν σήμερα μετά από σκληρό αγώνα που έδωσαν για πολύ καιρό με τον καρκίνο. Η στάση τους απέναντι στην ασθένεια αποτελεί παράδειγμα δύναμης, παράδειγμα για το πως δίνεται η μάχη για τη ζωή.

Η ζοφερή κατάσταση, η οποία μας έχει περιορίσει στα σπίτια μας, δεν μας δίνει τη δυνατότητα να αποχαιρετίσουμε από κοντά τους δύο αγαπητούς μας συναδέλφους.

Η ΕΛΜΕ Κέρκυρας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια της εκπαιδευτικής κοινότητας στις οικογένειες και τους φίλους των δύο συναδέλφων.

Καλό δρόμο Έμιλυ και Δημήτρη

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κρητική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search