• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Ερημίτη Πλους: Στηρίζει τη δράση στη χωματερή Τεμπλονίου το Σάββατο 5 Ιούνη

June 03, 2021 2469

 

 

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου στηρίζει τις δράσεις του «Παρατηρητηρίου Απορριμμάτων Κέρκυρας» στο χώρο της χωματερής Τεμπλονίου το Σάββατο στις 5 του Ιούνη και ώρα 9.30 π.μ.

H ανακοίνωση του Ερημίτη Πλους
Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου να δώσουν το αγωνιστικό τους παρόν για να ενισχυθεί η προσπάθεια ευαισθητοποίησης των συμπολιτών μας Κερκυραίων πολιτών, αλλά και η εκδήλωση της διαμαρτυρίας ώστε να δοθεί ένα τέλος στο έγκλημα που διαπράττεται εδώ και χρόνια στην περιοχή.
Έγκλημα εις βάρος όχι μόνο του περιβάλλοντος, αλλά κύρια εις βάρος της υγείας των κατοίκων της περιοχής, εις βάρος του πολιτισμού του νησιού, της ποιότητας ζωής και της προσωπικότητάς μας. Η υπόθεση του Τεμπλονιού και η διαχείριση των απορριμμάτων είναι υπόθεση όλων μας…
Καλούμε την περιφερειακή διοίκηση να βγάλει της νέο- δημοκρατικές κομματικές παρωπίδες της, να σταματήσει τα ψέματα και να «ροκανίζει το χρόνο» με αόριστες και απραγματοποίητες υποσχέσεις, να δώσει εδώ και τώρα απαντήσεις… πέντε μήνες έχουν περάσει και οι μολύνσεις συνεχίζουν να διαβρώνουν τον ευρύτερο περιβάλλοντα χώρο κύρια όμως διαβρώνουν την υγεία και απειλούν τη ζωή των κατοίκων…
Έλεος πια…

Μεθαύριο Σάββατο παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος, που τα κινήματα σ’ όλον τον κόσμο προβάλλουν αντιστάσεις στην καταστροφή και στην κλιματική αλλαγή με τις ολέθριες συνέπειές της, που στη χώρα μας με τον περιβαλλοντοκτόνο νόμο χατζηδάκη κατακερματίζεται η περιβαλλοντική συνοχή και διαταράσσεται επικίνδυνα η οικολογική ισορροπία, ας υψώσουμε κι εμείς τη φωνή μας μαζί τους με ένα ηχηρό: Στοπ στην καταστροφή και την κλιματική αλλαγή, στοπ στην καταστροφή του περιβάλλοντος στη χώρα μας. Στοπ στο αίσχος του Τεμπλονιού, στοπ στην καταστροφή του Ερημίτη, στοπ στο λατομείο στην Πηλίδα.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search