• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Τα συλλυπητήρια της ΠΟΣΥΠ - Των Φίλων Σχολείου Φυλακών & του 2ου Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας για τον αποτρόπαιο χαμό της Λουΐζα Αβραμίδου

June 07, 2021 680


Προϊσταμένη του Τμήματος Διοικητικού της ΔΔΕ Κέρκυρας ήταν η άτυχη γυναίκα που δολοφονήθηκε μαζί με έναν άνδρα χθες το πρωί στην περιοχή Δασιά Κέρκυρας.
Σύμφωνα με τους άντρες της αστυνομίας που ερευνούν την υπόθεση, ο 67χρονος δράστης σχεδίαζε αρκετό καιρό τώρα, να σκοτώσει τη σπιτονοικοκυρά του, την 60χρονη Λουίζα Αβραμίδη, καθηγήτρια Γαλλικών διότι οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα στο σπίτι του σημειώματα απολογητικά προς την οικογένειά του, έναν πλήρη φάκελο προς τον Εισαγγελέα αλλά και δεκάδες κουτιά με ψυχοφάρμακα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων του Υπουργείου Παιδείας (ΠΟΣΥΠ), εκφράζει τα πιο ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της Αβραμίδου Λουΐζας, Προϊσταμένης του Τμήματος Διοικητικού της ΔΔΕ Κέρκυρας, για τον αδόκητο και άδικο θάνατο της, στην Κέρκυρα. Επίσης οι Φίλοι Σχολείου Φυλακών Κέρκυρας σε Δελτίο Τύπου
αναφέρουν μεταξύ άλλων: "Με συντριβή και οδύνη ανακοινώνουμε ότι το ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου μας: «ΦΙΛΟΙ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ», Λουΐζα Αβραμίδου έφυγε με αδόκητο τρόπο από τη ζωή στις 
Η Λουΐζα Αβραμίδου υπήρξε μια μαχήτρια της ζωής, άνθρωπος με ακεραιότητα, κοινωνικές ευαισθησίες και ανάμεσα στους πρώτους που συνέβαλαν στη δημιουργία του Συλλόγου μας."

Ακολουθούν τα συλλυπητήρια μηνύματα:


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων του Υπουργείου Παιδείας (ΠΟΣΥΠ), εκφράζει τα πιο ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της Αβραμίδου Λουΐζας, Προϊσταμένης του Τμήματος Διοικητικού της ΔΔΕ Κέρκυρας, για τον αδόκητο και άδικο θάνατο της, στην Κέρκυρα. Η είδηση του αποτρόπαιου χαμού της, έχει γεμίσει όλους μας με συναισθήματα βαθιάς λύπης και οδύνης. Προσευχόμαστε για την ανάπαυση της ψυχής της Λουΐζας.

Ευχόμαστε ο Θεός να δώσει δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια της για την πρόωρη και απροσδόκητη απώλεια της.

Φίλοι Σχολείου Φυλακών Κέρκυρας

Με συντριβή και οδύνη ανακοινώνουμε ότι το ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου μας: «ΦΙΛΟΙ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ», Λουΐζα Αβραμίδου έφυγε με αδόκητο τρόπο από τη ζωή στις 6/6/2021.
Η Λουΐζα Αβραμίδου υπήρξε μια μαχήτρια της ζωής, άνθρωπος με ακεραιότητα, κοινωνικές ευαισθησίες και ανάμεσα στους πρώτους που συνέβαλαν στη δημιουργία του Συλλόγου μας.
Η απώλειά της θα στερήσει από τον Σύλλογό μας ένα άξιο μέλος και από το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας – Κατάστημα Φυλακών Κέρκυρας έναν πολύτιμο συμπαραστάτη.
Τα μέλη του Δ.Σ. και του συλλόγου εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην κόρη της και τους οικείους της.
Για το Δ.Σ.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                   Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Κατίνα Βλάχου                Ιωάννα Πασπάλα

Συλλυπητήρια επιστολή εξέδωσε το 2ο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας, σχετικά με την απώλεια της Λουίζας Αβραμίδου
Η επιστολή αναφέρει: «Κ. Πρόεδρε, κυρίες και κύριοι, ο σύλλογος εκπαιδευτικών και οι μαθητές του σχολείου μας, αφού ενημερώθηκαν για την τραγική απώλεια του μέλους του Συλλόγου, που τόσο υποστηρίζει το έργο μας, Λουίζας Αβραμίδου, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένειά της. Ο χώρος της εκπαίδευσης κρατουμένων, έχασε έναν διακριτικό και συνεπή υποστηρικτή του».

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search