• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

«Καλό ταξίδι Άρη!»: Αποχαιρετισμός από τον Σύλλογο Διδασκόντων 5ου Γυμνασίου Ζωγράφου

June 12, 2021 306


«Έφυγε» ο εκπαιδευτικός Άρης Μαρτάκος, σκορπίζοντας θλίψη στην εκπαιδευτική κοινότητα του 5ου Γυμνασίου Ζωγράφου.

Ο Άρης Μαρτάκος υπηρέτησε την δευτεροβάθμια εκπαίδευση ως καθηγητής Φιλόλογος, διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος, Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και υπεύθυνος για το Κοινωνικό Φροντιστήριο (2014-2019).


Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 5ου Γυμνασίου Ζωγράφου αποχαιρετά τον εκπαιδευτικό με την παρακάτω ανακοίνωση:

Καλό ταξίδι Δάσκαλε, σύμβουλε, πρόεδρε!

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 5ου Γυμνασίου Ζωγράφου μετά την είδηση του θανάτου του συναδέλφου μας, Άρη Μαρτάκου , αποφάσισε ομόφωνα να εκδώσει το παρακάτω ψήφισμα:

Με αίσθημα βαθύτατης θλίψης πληροφορηθήκαμε την απώλεια του αξιαγάπητου συναδέλφου μας και φίλου μας Άρη! Ο Άρης Μαρτάκος υπηρέτησε την δευτεροβάθμια εκπαίδευση ως καθηγητής Φιλόλογος, διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος, Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και υπεύθυνος για το Κοινωνικό Φροντιστήριο (2014-2019).
Πάντα με το χαμόγελό, το χιούμορ του και τη καλοσύνη του, υπηρέτησε με αρχές, με αξίες, με ήθος και ευγένεια, την Εκπαίδευση, την Αυτοδιοίκηση και την Πόλη μας. Ακόμα και όσοι τον γνώρισαν και τον συνάντησαν μια μόνο φορά, έχουν να θυμούνται την ευγένεια και τα θετικά συναισθήματα που εξέπεμπε.

Ένας σημαντικός και διακριτικός Άνθρωπος, μεστός στα λόγια και αποτελεσματικός στις πράξεις, ένα άνθρωπος που σου ψιθύριζε ανέκδοτα όταν σε καταλάβαινε λυπημένο, ταξίδευε τους μαθητές τους με ιστορίες στο παρελθόν και τους γέμιζε ελπίδες για το μέλλον.

Καλό ταξίδι Άρη!

Θα είσαι πάντα στην καρδιά και στη σκέψη μας!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search