• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Οι εκπαιδευτικοί της Κεφαλονιάς αποχαιρετούν τους αδικοχαμένους ...

July 03, 2021 607

 

Μία μαθήτρια ΓΕΛ, ένας απόφοιτος ΕΠΑΛ και ένας ηλικιωμένος έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο στο Αργοστόλι

Θρήνος στην Κεφαλονιά για τους τρεις ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους το απόγευμα της Πέμπτης σε τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή Κοκύλια. Συγκεκριμένα, για τα δυο νέα παιδιά, τον 20χρονο Παναγιώτη και την 17χρονη Ελευθερία ο πόνος συγγενών και φίλων είναι αβάσταχτος, αφού κανείς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει το χαμό τους.
Τα δυο νέα παιδιά επέβαιναν σε μοτοσικλέτα με κατεύθυνση από Αργοστόλι προς την Λειβαθώ, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες παρέσυραν τον ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος ήταν πεζός. Αποτέλεσμα ήταν να ανατραπεί η μηχανή και να χάσουν τη ζωή τους και οι τρεις.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η μηχανή με τα δυο νεαρά παιδιά είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και ο οδηγός έχασε τον έλεγχό της, πέφτοντας πάνω στον ηλικιωμένο άνδρα. Ο 75χρονος βρήκε ακαριαίο θάνατο, ενώ ο 20χρονος οδηγός της μηχανής εξέπνευσε λίγα λεπτά μετά το δυστύχημα. Η 17χρονη που ήταν συνεπιβάτης, τραυματίστηκε θανάσιμα και εξέπνευσε κατά τη μεταφορά της με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Αργοστολίου.

Η ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς – Ιθάκης εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση.

Η νεαρή συνεπιβάτιδα της μηχανής που έχασε τη ζωή της ήταν μαθήτρια του 1ου Γενικού Λυκείου Αργοστολίου, ενώ ο οδηγός απόφοιτος του ΕΠΑΛ Αργοστολίου.

Η ΕΛΜΕ εκφράζει επίσης τα συλλυπητήριά της και για τον ηλικιωμένο που έχασε την ζωή του στο ίδιο τραγικό συμβάν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕΚΙ εκφράζει την οδύνη του, για τον αδόκητο και τραγικό θάνατο δύο μαθητών μας, της Ελευθερίας Κρούσου, μαθήτριας του 1ου Γενικού Λυκείου Αργοστολίου και του Παναγιώτη Πεφάνη, απόφοιτου του ΕΠΑΛ Αργοστολίου.

Αυτές τις δύσκολες ώρες για τις οικογένειες των αδικοχαμένων μαθητών μας, σύσσωμοι οι εκπαιδευτικοί συμμετέχουμε στον ανείπωτο πόνο τους και τους εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Εκφράζουμε επίσης τα συλλυπητήριά μας και για τον συμπολίτη μας που έχασε την ζωή του στο ίδιο τραγικό συμβάν.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search