• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Πολιτισμος

Φωτογραφίζοντας τη νυχτερινή Κέρκυρα: Διαγωνισμός φωτογραφίας για παιδιά και νέους από την Πινακοθήκη Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων

October 06, 2021 5053

 

Από τις 6 μέχρι τις 16 Οκτωβρίου τα παιδιά και οι νέοι από 6 έως 18 ετών καλούνται να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό φωτογραφίας “Φωτογραφίζοντας τη νυχτερινή Κέρκυρα“.

Φωτογραφίζοντας τη νυχτερινή Κέρκυρα

Δράση για παιδιά και  νέους στο πλαίσιο της ομότιτλης έκθεσης του Τάκη Μεταλληνού

Η Πινακοθήκη Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας στο πλαίσιο της έκθεσης ζωγραφικής του Τάκη Μεταλληνού “Νυχτερινή Κέρκυρα”, με παράλληλη δράση από τον ίδιο τον ζωγράφο.

Τον τόπο που κατοικούν, περπατούν, ονειρεύονται αλλά και ερωτεύονται, καλούνται να αποτυπώσουν με τη φωτογραφική τους μηχανή, παιδιά και νέοι 6-18 ετών, σε ώρες μετά τη δύση του ήλιου, προκειμένου η φωτογραφία τους να ακολουθεί τη θεματική της έκθεσης που φιλοξενείται αυτή την περίοδο στην Πινακοθήκη του Δήμου.

Η περίοδος φωτογράφισης ορίζεται σε δέκα (10) ημέρες, 6 – 16 Οκτωβρίου, ενώ οι φωτογραφίες μπορούν να αποστέλλονται ηλεκτρονικά στο mail της Πινακοθήκης, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Η φωτογραφία που θα αξιολογηθεί ως η καλύτερη από την Καλλιτεχνική Επιτροπή, θα ανακοινωθεί το Σάββατο 23 Οκτωβρίου & ώρα 12:00 μ.μ., στον εξωτερικό χώρο του Περιστυλίου των Ανακτόρων, κατά την υλοποίηση της β’ φάσης της ίδιας δράσης, που περιλαμβάνει την μετατροπή της σε έργο τέχνης από τον ζωγράφο Τάκη Μεταλληνό, ζωντανά, μπροστά σε κοινό.

Το έργο / βραβείο, θα αποτελέσει δωρεά του ζωγράφου προς το νικητή, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αντίγραφο ενός έργου που φιλοξενείται στην έκθεση.

Κατά τη διάρκεια της δράσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον ζωγράφο και την επιμελήτρια για θέματα που σχετίζονται τόσο με τη ζωγραφική, όσο και με τον τρόπο που η πόλη μπορεί να αποτελέσει για αυτούς, πηγή έμπνευσης.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί με τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων που ισχύουν για τους εξωτερικούς χώρους.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search