• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Πολιτισμος

ΑΣΕ/ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών Κέρκυρας: Αποτελέσματα εκλογών για το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ

December 09, 2021 5947

pinakas-elme-kerkyras-ekloges.jpg

Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών (Α.Σ.Ε.) , το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΠΑΜΕ, ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους που στήριξαν τις δυνάμεις μας και μας ανέδειξαν, για δεύτερη συνεχή εκλογική μάχη, 1η δύναμη στο ΔΣ της ΕΛΜΕ Κέρκυρας

επιβεβαιώνοντας, ότι ο δρόμος του Αγώνα που ακολουθούμε, είναι ο σωστός . Είναι μεγάλη η ευθύνη που αναλάβαμε τα 2 προηγούμενα χρόνια και οι συνάδελφοι μας εμπιστεύτηκαν για να συνεχίσουμε και να επεκτείνουμε ακόμα περισσότερο την αγωνιστική παράδοση του σωματείου. Να κάνουμε την εκπαίδευση υπόθεση όλου του εργατικού κινήματος του νομού και να συμβάλλουμε από τη μεριά μας στις διεκδικήσεις όλων των υπόλοιπων εργαζομένων. Βέβαια οι αγώνες ούτε ξεκινάνε, ούτε τελειώνουν με τις εκλογές. Εμείς από τη μεριά μας, δεσμευόμαστε ότι θα εξακολουθήσουμε να δίνουμε τη μάχη απέναντι στην αντιεκπαιδευτική και αντιλαϊκή επίθεση που έχουν εξαπολύσει, κυβέρνηση, ΕΕ και κεφάλαιο, με τα συνεχή νομοθετήματα, για την αξιολόγηση, την ΕΒΕ, την τράπεζα θεμάτων, την επαγγελματική εκπαίδευση. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για μέτρα ασφάλειας και υγιεινής στα σχολεία. Θα εντείνουμε τον αγώνα για την ισχυροποίηση και μαζικοποίηση του σωματείου σε ταξικό προσανατολισμό, τον αγώνα για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών με βάση τις δυνατότητες της εποχής. Τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά, αφού ο ν. Χατζηδάκη, επιχειρεί να αποτελειώσει κάθε συνδικαλιστικό δικαίωμα που έχει μείνει, ώστε κυβέρνηση και εργοδοσία να βάλουν στο χέρι τα σωματεία. Κάτι που ως Α.Σ.Ε. διατρανώνουμε περήφανα ότι δε θα επιτρέψουμε να γίνει.

Αρνητικό είναι το γεγονός ότι μειώθηκε η συμμετοχή των συναδέλφων στις εκλογές, σε μια εποχή που οι μαζικές διαδικασίες των σωματείων, είναι ανάγκη να ενισχυθούν. Οι μεγαλειώδεις αγώνες που δώσαμε, δίνουμε και αυτοί που έρχονται, για την υπεράσπιση του δημόσιου σχολείου και των εργασιακών δικαιωμάτων μας, χρειάζονται ακόμα μεγαλύτερη συσπείρωση στο σωματείο και στις διαδικασίες του, για να είναι ακόμα πιο αποτελεσματικοί και νικηφόροι. Ως Α.Σ.Ε. θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις, ώστε να έχουμε ακόμα πιο μαζικές κινητοποιήσεις, ακόμα πιο μαζικές Γ.Σ.

Θα εντείνουμε την προσπάθεια μας ενάντια στις λογικές των κυβερνητικών παρατάξεων -τόσο τις παλιές, στην ΕΛΜΕ Κέρκυρας, όσο και τις νεοεμφανιζόμενες- που με κάθε τρόπο βάζουν εμπόδια στην προσπάθεια ανασύνταξης του κινήματος, που θέλουν τα σωματεία και τις ομοσπονδίες χειροκροτητές των κυβερνήσεων τους.

Καλούμε τους συναδέλφους να πλαισιώσουν τη ζωή του σωματείου, να κάνουμε όλοι μαζί ότι είναι δυνατόν ώστε η ΕΛΜΕ Κέρκυρας να ασχολείται με κάθε πλευρά της καθημερινότητας μας .

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search