• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Πολιτισμος

ΕΓΕΣΥΚ: "Ε.Σ.Υ. μας διώχνεις ΕΣΥ δολοφονείς το Ε.Σ.Υ"

January 12, 2022 1205

 

Με ανακοίνωση της η Ένωση Γιατρών ΕΣΥ Κέρκυρας (ΕΓΕΣΥΚ) αναφέρει:

« Όταν δεν επανιδρύεται το ΠΕΣΥ Ιονίων Νήσων. Όταν βασίζουν τη λειτουργιά του ΠΕΔΥ σε μετακινήσεις και όχι σε προσλήψεις. Όταν δεν προκηρύσσονται μαζικά οι Κενές θέσεις. Όταν τα έχουν κάνει μαντάρα ακόμα και με τους Ιδιώτες αφήνοντας τους απλήρωτους για μήνες.

Όταν το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το εμβολιαστικό πρόγραμμα και μειώνουν παροχές υγείας αντί να προσλάβουν κόσμο.

Όταν αφήνουν τους Ιατρούς χωρίς άδειες και ρεπό. Όταν τους εναπομείναντες Ιατρούς τους υποχρεώνουν να δουλεύουν ακόμα και 100 ώρες την εβδομάδα και μετά στέλνουν την εφορία να τους πει το ευχαριστώ.

Όταν τους εντέλλουν να κάνουν απογευματινούς εμβολιασμούς, αφού έχουν κάνει το πρωινό τους ωράριο και αρνούνται να τους πληρώσουν.

Όταν μας περιπαίζουν και μετακινούν χειρουργό από τα Γιάννενα για 2 εφημερίες στη Χειρουργική Κλινική – έτσι για να πουν ότι έκαναν κάτι – αναγκάζοντας τους Χειρουργούς να κάνουν 10 ενεργείς και 5 ετοιμότητας ο καθένας, αντί να επιταχύνουν την πρόσληψη του μονίμου Ιατρού ή να προκηρύξουν επικουρικό

Όταν απαξιώνουν την καθ` ομολογία, μια από τις καλύτερες κλινικές της Ελλάδας, την Πνευμονολογική, με μετακίνηση Πνευμονολόγου στα επείγοντα αναγκάζοντας τους εναπομείναντες Ιατρούς να κάνουν 10 εφημερίες τον μήνα ο καθένας.

Όταν τολμούν να μετακινούν Ιατρούς, στο ΤΕΠ, χωρίς να έχουν κάνει πρώτα το αυτονόητο, δηλαδή να προκηρύξουν τις μόνιμες θέσεις -έστω για τα μάτια του κόσμου- ή να βγάλουν επικουρικό

Όταν διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους ότι προκηρύσσουν μόνιμες θέσεις Ιατρων αλλά δεν υπάρχει ενδιαφέρων, μην έχοντας θεσπίσει όμως κίνητρα

Όταν για την ένταξη στην Α προβληματική δεν υπάρχει μια στοιχειώδη συνεργασία των εμπλεκόμενων φορέων τώρα που επιτελούς φαίνεται να ωριμάζουν οι συνθήκες, αλλά ακολουθείται η λογική του “κατόπιν δικών μου ενεργειών”

Δεν πρέπει να απορούμε γιατί ο Γενικός Ιατρός του Κ.Υ. Πόλης, μάζεψε όση αξιοπρέπεια του είχαν αφήσει και παραιτήθηκε, όπως και δεν πρέπει να μας ξαφνιάσουν οι επόμενες που έρχονται. Ε.Σ.Υ. μας διώχνεις ΕΣΥ δολοφονείς το Ε.Σ.Υ».

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Illusions Hair Studio

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« October 2022 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search