• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Πολιτισμος

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΕ - ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ - BINTEO

February 18, 2022 5058

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΕ

ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Το πρωί της Παρασκευής 18 Φλεβάρη πραγματοποιήθηκε δυναμική συγκέντρωση ύστερα από κάλεσμα και την προκήρυξη στάσης εργασίας για τους συμβασιούχους εργαζόμενους στην καθαριότητα σχολείων και νοσοκομείου από τον Κερκυραϊκό Σύνδεσμο Ιδιωτικών Υπαλλήλων, ύστερα από κάλεσμα του Νομαρχιακού Τμήματος Κέρκυρας της ΑΔΕΔΥ και Σωματείων του Νοσοκομείου. Στην συγκέντρωση συμμετείχαν συμβασιούχες καθαρίστριες των σχολείων και του νοσοκομείου, εργαζόμενοι από την τοπική διοίκηση, το Νοσοκομείο, εργαζόμενοι από άλλους χώρους.

Και από το νησί μας το μήνυμα εστάλη: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΕ-ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!

Σήμερα δόθηκε μια πρώτη απάντηση! Παράλληλα, ξεκαθαρίζουμε... Η τρομοκρατία και η καταστολή κυβέρνησης και μεγαλοεργοδοσίας δε θα περάσει! Καταγγέλλουμε το σημερινό απρόκλητο χτύπημα της μαζικής ειρηνικής διαδήλωσης καθαριστριών, υγειονομικών, εργαζομένων στο δημόσιο από δυνάμεις καταστολής έξω από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, που διαδήλωναν για να μην καταργηθεί το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας! Έτσι η κυβέρνηση "ανταμείβει" αυτούς που μέχρι σήμερα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στην πανδημία, αυτούς που μέχρι χθες αποκαλούσε "ήρωες"!

Τους λέμε ορθά-κοφτά... ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ! Συνεχίζουμε ακόμα πιο μαχητικά, ακόμα πιο μαζικά και δυναμικά με το μεγάλο συλλαλητήριο το Σάββατο 26 Φλεβάρη στις 11 το πρωί μπροστά από την πρώην Νομαρχία Κέρκυρας, για το δικαίωμα στη δουλειά, για την προστασία της υγείας, για αυξήσεις στους μισθούς και συνολικά στο λαϊκό εισόδημα, για να αντιμετωπίσουμε το κύμα ακριβείας που μας ματώνει.

 

https://www.youtube.com/watch?v=sSLMftb4c4c

Κέρκυρα, 18/2/2022

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search