Print this page

Δείτε το πρώτο video των Lucky Shots // "Show Me Some Good Love"

May 10, 2020 671

Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο βίντεοκλιπ των Lucky Shots στο κανάλι τους στο Youtube! Συγκεκριμένα, το "Show Me Some Good Love" που είναι και το πρώτο κομμάτι του Ε.P "California Grizzly" που κυκλοφόρησε σε παραγωγή Άλεξ Μπόλμπαση και συμπεριλήφθηκε στο τεύχος του Δεκεμβρίου 2019 του θρυλικού Classic Rock Magazine.

Σκηνοθεσία : Μαρίζα Καψαμπέλη
Εικονοληψία : Γιάννης Φαφουτάκης
Editing : Δάφνη Λάζου
Το σενάριο και η ιδέα του βίντεοκλιπ ανήκουν στην Μαρίζα! Bλέπουμε ένα ανάλαφρο βίντεοκλιπ, οπως το ήθελε ακριβώς η μπάντα.Τον Σεπτέμβριο του 2019 ξεκίνησαν τα γυρίσματα σε έναν υπέροχο χώρο ο όποιος ήταν ιδανικός για αυτό που ήθελαν να κάνουν. Ο χώρος ειναι το σπίτι του Δημοσθένη Αλεξόπουλου τον οποίον και η μπάντα ευχαριστεί για την ''κατάληψη'' του χώρο.Όλες οι σκηνές γυρίστηκαν στον ίδιο χώρο με αυτές του live στον κήπο του σπιτιού αφού πρώτα αυτός διαμορφώθηκε κατάλληλα για τις ανάγκες των γυρισμάτων.
Η μπάντα ανέφερε σχετικά με τα αυτά:"Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για την μπάντα και δεν είχαμε καταλάβει πόσο τρέξιμο και άγχος θα είχε .Είχε όμως και πάρα πολύ γέλιο αφού είχαμε δίπλα μας πολλούς φίλους οι οποίοι μας βοήθησαν και στα γυρίσματα. Θά θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους και συνεργάτες μας( δεν θα γινόταν χωρίς αυτούς) που βοήθησαν στο να ολοκληρώσουμε το πρώτο μας βίντεοκλιπ".
Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Media