• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Πολιτισμος

Mε επιτυχία το 10ο Φεστιβάλ Χορωδιών της Ένωσης Χορωδιών Κέρκυρας - ΒΙΝΤΕΟ

March 29, 2022 3855

 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 10ο Φεστιβάλ Χορωδιών της Ένωσης Χορωδιών Νομού Κέρκυρας. Στο Φεστιβάλ έλαβαν μέρος επτά χορωδίες την πρώτη μέρα 26η Μαρτίου και εννέα την δεύτερη 27η Μαρτίου.

Oπως χαρακτηριστικά αναφέρει το ΔΣ της Ένωσης: Υπήρξε ικανοποιητική προσέλευση κοινού, το οποίο πολλές φορές υπήρξε ενθουσιώδες για διάφορες εμφανίσεις, συμμετέχοντας με ρυθμικά χειροκροτήματα. Αυτό το φεστιβάλ απετέλεσε και την έναρξη των μαζικών συνεργασιών στα χορωδιακά δρώμενα του Νησιού μας και ελπίζουμε, ότι από εδώ κι εμπρός τέτοιες διοργανώσεις θα είναι συχνότερες και προοδευτικά αυξανόμενες. Το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας έδωσε επίσης τον καλύτερο εαυτό του για την άρτια διοργάνωση και όλοι εκφράζουμε τις ευχές μας το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο θα αναλάβει καθήκοντα πολύ σύντομα, να βρει τις ευκαιρίες και να εξασφαλίσει τις δυνατότητες, ώστε ο χορωδιακός μουσικός πολιτισμός να σηκωθεί ακόμα ψηλότερα στο Νησί μας.

Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο επιθυμεί να εκφράσει τις βαθύτατες ευχαριστίες του προς τον Σύνδεσμο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΣΥ.Π.Α.Π.) και προσωπικά προς τον Πρόεδρο Κο Σπύρο Μωραΐτη για την αμέριστη υποστήριξη στην συνδιοργάνωση αυτή καθώς επίσης και προς τους υπαλλήλους του Δημοτικού Θεάτρου για την άοκνη συμβολή τους στην εκδήλωση. Ευχαριστίες απευθύνει επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο προς την ηθοποιό του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κα Αλεξάνδρα Παγιατάκη για την γλαφυρή ανάγνωση του μηνύματος για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου.

Ένα τελευταίο σημαντικό μήνυμα, που εξέπεμψε ο Πρόεδρος του ΣΥ.Π.Α.Π. Κος Σπύρος Μωραΐτης είναι, ότι ο Πολιτισμός δεν πρέπει να υπόκειται σε κυρώσεις οιουδήποτε είδους, διότι ο Πολιτισμός είναι εκείνος που θα ενώσει και πάλι τους λαούς την επόμενη μέρα μετά την παρέλευση της λαίλαπας, που κατατρύχει την Ανθρωπότητα σήμερα.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search