• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Πολιτισμος

Έκοψαν το ρεύμα σε γυναίκα συνταξιούχο - Διαμαρτυρία για τη διακοπή ρεύματος σε συνταξιούχο από την ΟΓΕ Bόρειας Κέρκυρας

April 08, 2022 5942

 

Παρέμβαση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΔΕΔΔΗΕ στην Κέρκυρα από την ΟΓΕ Bόρειας Κέρκυρας και μέλη του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Κέρκυρας και άλλων σωματείων. Στη συνάντηση με τον διευθυντή της ΔΕΔΗΕ, κατατέθηκε υπόμνημα αιτημάτων και ανακοινώθηκε η απόφασή του ριζοσπαστικού γυναικείου κινήματος, σε συνεργασία με το εργατικό – λαϊκό κίνημα να μην μείνει καμία οικογένεια στο σκοτάδι και να μην επιτραπεί στα συνεργεία να προβούν σε διακοπές ρεύματος.

Ανακοίνωση της ΟΓΕ Βόρειας Κέρκυρας :

Απαιτούμε να μην γίνει καμία διακοπή ρεύματος στα σπίτια του λαού, των εργαζομένων, των ανέργων, των φτωχών συνταξιούχων, των αγροτών, των μικροεπαγγελματιών, των φοιτητών που παλεύουν να τελειώσουν τις σπουδές τους, των ανάπηρων και των ασθενών.

Οργανωμένα και αγωνιστικά αντιστεκόμαστε στην ενεργειακή φτώχεια και στην ακρίβεια. Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση της ΝΔ, που παίρνοντας τη σκυτάλη από τις προηγούμενες κυβερνήσεις (ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ), προχωράει στην εφαρμογή της πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που φέρνει υπέρογκες αυξήσεις στα λαϊκά νοικοκυριά και υπερκέρδη στους ενεργειακούς κολοσσούς.
Δεν ανεχόμαστε την κοροϊδία των κυβερνητικών εξαγγελιών για επιδότηση του ρεύματος που έχει μοναδικό σκοπό να εξασφαλίσει ότι οι εταιρείες θα συνεχίσουν να αυγατίζουν τα κέρδη τους και ο λαός θα πληρώνει στο κόκκαλο τη λεγόμενη «πράσινη ανάπτυξη», την ίδια ώρα που κλείνουν τα εργοστάσια του λιγνίτη που μπορούν να εξασφαλίσουν την ενεργειακή επάρκεια της χώρας.

Στη συνάντηση με τον διευθυντή της ΔΕΔΗΕ, κατατέθηκε υπόμνημα αιτημάτων και ανακοινώθηκε η απόφασή του ριζοσπαστικού γυναικείου κινήματος, σε συνεργασία με το εργατικό – λαϊκό κίνημα να μην μείνει καμία οικογένεια στο σκοτάδι και να μην επιτραπεί στα συνεργεία να προβούν σε διακοπές ρεύματος.

Απαιτούμε:
- Καμία διακοπή ρεύματος, νερού, τηλεφώνου στα λαϊκά σπίτια και στα μικρομάγαζα
- Κατάργηση της ρήτρας προσαρμογής στο ρεύμα
- Ρεύμα φτηνό για το λαό
- Κατάργηση του ΦΠΑ στα είδη πλατιάς – λαϊκής κατανάλωσης

Συσπειρωνόμαστε στα σωματεία και στους συλλόγους μας
Επιλέγουμε τον μόνο αισιόδοξο δρόμο, το δρόμο του αγώνα!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search