• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Πολιτισμος

Πάρτε πίσω τις συμβάσεις του αίσχους! - Παρέμβαση σε κατάστημα της "ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε." στην Κέρκυρα (ΒΙΝΤΕΟ)

February 10, 2023 2751

ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ! ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ "ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε." ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Την Πέμπτη 9/2/2023 κλιμάκιο του Κερκυραϊκού Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων πραγματοποίησε παρέμβαση σε καταστήματα της "Μάσουτης Α.Ε." στην πόλη της Κέρκυρας, με αφορμή την προσπάθεια της εργοδοσίας να βάλει τους εργαζόμενους να υπογράψουν τροποποίηση των όρων εργασίας τους προς το χειρότερο, όπως ακριβώς περιγράφεται σε ανακοίνωση-καταγγελία του Σωματείου που δημοσιεύθηκε στις 7/2/2023.

Τα μέλη του Σωματείου μοίρασαν την ανακοίνωση-καταγγελία σε εργαζόμενους και πελάτες ενημερώνοντας για τις μεθοδεύσεις της εργοδοσίας και καλώντας τους εργαζόμενους να μην υπογράψουν την τροποποίηση των όρων της σύμβασης εργασίας τους. Πολλοί από τους πελάτες των καταστημάτων εξέφρασαν ανοιχτά τη στήριξή τους στους εργαζόμενους και επιδοκίμασαν την προσπάθεια του Σωματείου μας!

Η παρέμβαση αυτή ήρθε μετά από μεγάλη και ελπιδοφόρα σύσκεψη που διοργάνωσε ο Κερκυραϊκός Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων την Δευτέρα 6/2/2023 με πάρα πολλούς εργαζόμενους της επιχείρηση από καταστήματα απ' άκρη σ' άκρη του νησιού! Από την επομένη κιόλας της σύσκεψης φάνηκαν τα πρώτα αποτελέσματα! Η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων ΔΕΝ υπέγραψε την κατάπτυστη τροποποίηση της σύμβασης. Σε κάποια καταστήματα εργαζόμενοι οργανωμένα και μαζικά δε δέχτηκαν καν να παραλάβουν τα έγγραφα με τους νέους όρους εργασίας. Υπήρξαν και περιπτώσεις συναδέλφων που ενώ αρχικά είχαν υπογράψει, μετά τη σύσκεψη και την καταγγελία του Σωματείου μας, ζήτησαν πίσω την υπογραφή τους και κάτω από την πίεση η εργοδοσία αναγκάστηκε να επιστρέψει τις υπογεγραμμένες τροποποιήσεις!!!

Καλούμε τους συναδέλφους να μη σκύψουν το κεφάλι στις πιέσεις της εργοδοσίας! Η ίδια η ζωή δείχνει ότι μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα! Πως δεν είναι μονόδρομος τα θέλω της εργοδοσίας!

Συνάδελφοι, καταγγέλλουμε στο Σωματείο μας ό, τι συμβαίνει στο χώρο εργασίας μας! Δεν υπογράφουμε καμία τροποποίηση σύμβασης που φέρνει η εργοδοσία! Όσοι υπογράψατε ζητήστε πίσω τις υπογραφές σας! Ξέρουμε εξάλλου πώς απέσπασαν πολλές από αυτές! Κανείς δεν είναι μόνος του! Μαζί είμαστε δυνατοί!

Κέρκυρα, 9/2/2023

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search