• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Πολιτισμος

Ο Ενιαίος Κερκυραϊκός φορέας διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση συνέλευση για την κρίση του κορωνοϊού Τετάρτη 24/6 στην Πλατεία Παλαιού Λιμανιού (μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη) στην Σπηλιά

June 21, 2020 4335

 

 

 

Την ερχόμενη Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020 και ώρα 7 το βράδυ μετά από απόφαση του τελευταίου Δ.Σ. του Ενιαίου Κερκυραϊκού Εμπορικού Φορέα καλούμε τους Συναδέλφους Εμπόρους – Επαγγελματίες – Καταστηματάρχες – Επιχειρηματίες όλου του Νησιού της Κέρκυρας είτε είναι Μέλη του Εν. Φορέα είτε όχι σε ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ !! στην Πλατεία Παλαιού Λιμανιού (μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη) στην Σπηλιά για την αναχαίτιση – αντιμετώπιση της Κοινωνικής-Οικονομικής-επαγγελματικής-οικογενειακής και ψυχολογικής κρίσης που σαρώνει ήδη τα πάντα με αφορμή τον ” Κορονοϊό ”.

* Θα προσπαθήσουμε να ενημερώσουμε για τις μέχρι τώρα ενέργειες, αναφορές, συναντήσεις με τους αιρετούς θεσμικούς παράγοντες της Κέρκυρας και βέβαια πολύ περισσότερο με τους κυβερνητικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες στην Αθήνα.

* Θα αναφερθούμε στο ατελέσφορο της παραπάνω διαδικασίας και την εν πολλοίς επικοινωνιακής αντιμετώπισης μας έως και ”εμπαιγμού” σε μερικές περιπτώσεις.

* Θα δοθεί ο λόγος σε κάθε Συνάδελφο και Συμπολίτη που έχει να συνεισφέρει με προτάσεις στην αντιμετώπιση της δραματικής κατάστασης στον Τόπο μας λόγω της τεράστιας συμμετοχής του Τουρισμού στο παραγόμενο εισόδημα (75ο/ο περίπου) που κινδυνεύει να χαθεί σχεδόν ολοκληρωτικά για το 2020 και ενδεχομένως το 2021.

Σκοποί μας :

α) Η επεξεργασία και ανάλυση των θέσεων και των κινήσεων που θα πρέπει να γίνουν από εδώ και πέρα με την έγκριση και γνώση όσο το δυνατόν περισσότερων ενδιαφερομένων ώστε να γίνουν κτήμα του Κερκυραϊκού Λαού.

β) Η δημιουργία μιας μεγάλης ενωτικής Συμμαχίας με όλους τους ενεργούς φορείς του οικονομικού και κοινωνικού γίγνεσθαι της Κέρκυρας είτε εργοδοτικούς είτε εργατοϋπαλληλικούς σε 1ο και 2ο συνδικαλιστικό βαθμό !

γ) Η μεταβίβαση των αιτημάτων μας σε όλες τις τριτοβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις (συνομοσπονδίες) για  Πανελλαδικό συντονισμό !

 

Επιδιώξεις μας :

1. Η μείωση της ζημιάς σε όλες τις επιχειρήσεις και στους Συμπολίτες μας.

2. Η προσπάθεια να αυξηθούν τα έσοδα και να μειωθούν τα έξοδα ώστε να μην οδηγηθούν σε μαζική χρεοκοπία οι Κερκυραϊκές επιχειρήσεις.

3. Να μην πτωχοποιηθούν περαιτέρω οι εργαζόμενοι πάσης φύσεως και να ενισχυθούν καταλυτικά.

4. Να πιεστεί με κάθε συνταγματικό τρόπο το πολιτικό σύστημα, η κυβέρνηση και οι τράπεζες για την ανάληψη της μεγάλης ευθύνης που τους αναλογεί σε αυτή την δύσκολη στιγμή για όλους μας που μπορεί να είναι ΤΕΡΜΑΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ για ολόκληρη την Χώρα !!

Περιμένουμε την δυναμική ανταπόκριση και παρουσία στην Εκδήλωση μας όλων των Συναδέλφων διότι χωρίς ΕΝΟΤΗΤΑ – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΑ – ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ – ΕΦΕΥΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ – ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ όλα τα παραπάνω θα παραμείνουν λόγια, απλά λόγια !!!  Η δε καταστροφή που θα επέλθει θα στοιχειώνει τον ευλογημένο μας Τόπο για πολλές δεκάδες χρόνια και θα μας καταστήσει από Νοικοκύρηδες και αφέντες στην Γη μας δούλους…..

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ

* Θα εξασφαλιστεί η ασφαλής παρουσία και συμμετοχή.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search