• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Πολιτισμος

Το Σχολείο Φυλακών Κέρκυρας ευχαριστεί την τοπική κοινωνία για την ενεργή συμπαράστασή της στο έργο του

June 22, 2020 4500

 

Το Σχολείο Φυλακών Κέρκυρας ευχαριστεί για μια ακόμη φορά την τοπική κοινωνία για την ενεργή συμπαράστασή της στο έργο του.


Παρά τις δυσκολίες χρηματοδότησης το 2ο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κέρκυρας (Καταστήματος Κράτησης) συνέχισε και για το τρέχον σχολικό έτος τη λειτουργία του με τη συγκινητική βοήθεια που έλαβε από ιδιώτες και φορείς/συλλογικότητες, σε καθέναν από τους οποίους ξεχωριστά επιθυμεί να εκφράσει τις ειλικρινείς ευχαριστίες του.

Υπήρξαν πολλοί οι φίλοι που προσέφεραν υλικά αναγκαία για την καθημερινή εκπαιδευτική λειτουργία αλλά και τις δράσεις του Σχολείου. Ειδική μνεία αξίζει να γίνει προς:

 

 

_ την «Κατάληψη "Αντινομία" και πληθώρα αλληλέγγυων» που ανέλαβε την πρωτοβουλία να συλλέξει και να παραδώσει είδη ρουχισμού και ιματισμού, τόσο απαραίτητα για τους κρατούμενους του Καταστήματος Κράτησης Κέρκυρας.
_ το «Πολιτιστικό Εναλλακτικό Εργαστήρι Κέρκυρας» για τη συλλογή ειδών ρουχισμού που μαζεύτηκαν στο ετήσιο Ανταλλακτικό του Παζάρι.
_ τους πολίτες του νησιού που συνεχίζουν να προσφέρουν βιβλία για τη βιβλιοθήκη της φυλακής και χρησιμοποιημένες κάψουλες καφέ espresso για την κατασκευή κοσμημάτων στα Διαθεματικά Εργαστήρια.
_ το σύλλογο «Φίλοι Σχολείου Φυλακών Κέρκυρας», το σταθερό υποστηρικτή της προσπάθειας να διατηρηθεί ζωντανό το όνειρο μιας δεύτερης ευκαιρίας στους εκπαιδευόμενους του Σχολείου. Η ευγνωμοσύνη των εκπαιδευτών προς τα μέλη του
Συλλόγου είναι μεγάλη.

 


Ας μη ξεχνάμε ότι ο σωφρονισμός και η επανένταξη αποτελούν συνθήκες δημιουργίας ασφαλούς πλέγματος για την κοινωνία. Σας ευχαριστούμε όλους.


Ο Σύλλογος των εκπαιδευτών του Σχολείου Φυλακών Κέρκυρας.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search