• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Πολιτισμος

Θρήνος στην Κέρκυρα - «Θέλω να μάθω την αλήθεια» λέει η μητέρα της 25χρονης Κορίνας

April 12, 2021 2969

 

 

Στο πένθος για άλλη μια φορά το Πολυτεχνείο Κρήτης από τον ξαφνικό χαμό μιας φοιτήτριας του ιδρύματος σε τροχαίο στη Γαύδο.

Θρήνος στο χωριό Κανάλια της Κέρκυρας για τον τραγικό θάνατο της 25χρονης Κορίνας Λαβράνου σε τροχαίο στην Γαύδο.

Η άτυχη 25χρονη κοπέλα από την Κέρκυρα, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στα συντρίμμια του αυτοκινήτου που έπεσε σε γκρεμό τα ξημερώματα στην Γαύδο, σπούδαζε στην Αρχιτεκτονική σχολή του Πολυτεχνείου Κρήτης. Μάλιστα της έμενε να περάσει ένα μάθημα προκειμένου να πάρει το πτυχίο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περίεργο και τραγικό παιχνίδι της μοίρας, ήταν πως η 25χρονη είχε πάει στην Γαύδο όπου διέμενε για αρκετούς μήνες στο πλαίσιο αποκατάστασης της υγείας της, από άλλο τροχαίο ατύχημα στο οποίο είχε τραυματιστεί.

Η μητέρα της Εύη, μιλά στο protothema.gr και αναζητά τις απαντήσεις στα ερωτήματα που την βασανίζουν, για το τι πραγματικά συνέβη λίγα λεπτά πριν η κόρη της βρεθεί στο γκρεμό και φύγει για πάντα από την ζωή.

«Με το παιδί μου μίλησα τελευταία φορά το μεσημέρι του Σαββάτου και την Κυριακή τα ξημερώματα έγινε το κακό. Μια φίλη της μου έδωσε το μαντάτο και μετά με ειδοποίησαν από την αστυνομία. Στη Γαύδο το παιδί μου είχε πάει και με άλλες φίλες της. Θέλω να μάθω τι συνέβη. Θέλω την αλήθεια από την αστυνομία. Δεν ξέρω τι έγινε και τι συνέβη» αναφέρει η τραγική μητέρα και προσθέτει:

«Μίλησα με το παιδί που ήταν μαζί της στο αυτοκίνητο και το μοναδικό που έχει είναι λίγες γρατζουνιές. Το παλικάρι αυτό το γνώριζε δυο μήνες περίπου, είναι 40 ετών και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο στα Χανιά, δεν ξέρω τι σχέση είχε με το παιδί μου. Και η αλήθεια να βρεθεί η Κορίνα όμως δεν θα ξαναγυρίσει ποτέ. Τελευταία φορά την είδα από κοντά τον Οκτώβριο, μιλάγαμε και με βίντεοκλήση».

Η 25χρονη Κορίνα ζούσε στα Χανιά και  ήταν φοιτήτρια του Πολυτεχνείου Κρήτης, ενώ όνειρό της ήταν να μείνει κάποια στιγμή μόνιμα στη Γαύδο:

«Στην Κρήτη και για την ακρίβεια στα Χανιά ζούσε εδώ και  χρόνια. Ξεκίνησε εκεί της σπουδές της και τα καλοκαίρια μαζί με φίλους της πήγαιναν πάντα για camping στην Γαύδο. Λάτρευε το νησί αυτό και στόχος της ήταν κάποια στιγμή να πάει και να μείνει μόνιμα εκεί. Όποτε μπορούσε ερχόταν στην Κέρκυρα αλλά και εγώ την επισκεπτόμουν. Ήμασταν δεμένη οικογένεια, της λείπαμε και μας έλειπε».

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search