• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Πολιτισμος

Δυναμική απάντηση στην αυθαιρεσία της εργοδοσίας της "ΑΞΟΝΑΣ Α.Ε." - Επιστροφή συναδέλφου στην εργασία μετά την κινητοποίηση - ΒΙΝΤΕΟ

May 30, 2021 3156

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κέρκυρας

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ "ΑΞΟΝΑΣ Α.Ε." - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ
Το Σάββατο 29 Μάη 2021, μέλη του Κερκυραϊκού Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τις εγκαταστάσεις την μεταφορικής εταιρείας "ΑΞΟΝΑΣ Α.Ε." Οι συγκεντρωμένοι απαίτησαν την καταβολή δεδουλευμένων των εργαζόμενων στο γραφείο της επιχείρησης και την επιστροφή στην εργασία του συναδέλφου-μέλους της Διοίκησης του Σωματείου μας, ο οποίος εδώ και ημέρες ειδοποιείται κάθε βράδυ να μην πάει την επομένη για δουλειά, όπως έχουμε ήδη καταγγείλει.
Στην συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία του Σωματείου μας με την εργοδοσία έγινε σαφές ότι αυτές οι πρακτικές και μεθοδεύσεις δεν είναι αποδεκτές και ότι το κίνημα και η πάλη των εργατών θα τις σπάσουν στην πράξη! Από την πλευρά της η εργοδοσία της "ΑΞΟΝΑΣ Α.Ε." προσπάθησε να κρυφτεί πίσω από αστεία επιχειρήματα, κατασκευάζοντας μάλιστα κατηγορίες σε βάρος του συναδέλφου (όπως εξάλλου έχουμε ήδη καταγγείλει δημόσια ότι κάνει το τελευταίο διάστημα μεθοδεύοντας την απόλυσή του), οι οποίες όμως καταρίφθηκαν στο σύνολό τους. Επίσης, έγινε φανερό ότι το μόνο που ενοχλεί την εργοδοσία της "ΑΞΟΝΑΣ Α.Ε." είναι η οργανωμένη δράση του συναδέλφου μέσα από το Σωματείο μας, το ότι βγαίνει μπροστά για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και της υγείας της δικής του και των συναδέλφων του κόντρα στην αυθαιρεσία της εργοδοσίας.
Αυτή είναι η πραγματική αιτία για την οποία έχει μπει στο στόχαστρό της και τέτοιες πρακτικές, σαν αυτές τις εργοδοσίας της "ΑΞΟΝΑΣ Α.Ε." ετοιμάζεται να νομιμοποιήσει το επόμενο διάστημα το αντεργατική έκτρωμα της κυβέρνησης, ώστε να μην υπάρχει καμιά αντίσταση στα σχέδια της μεγαλοεργοδοσίας, για ακόμα μεγαλύτερο ξεζούμισμα των εργαζομένων.
Να σημειωθεί ότι μετά την κινητοποίηση του Σωματείου μας, ο συνάδελφος από την Δευτέρα θα επιστρέψει κανονικά στην εργασία του.
Προειδοποιούμε την εργοδοσία της "ΑΞΟΝΑΣ Α.Ε." ότι η σημερινή κινητοποίηση ήταν μόνο η αρχή! Να ξεχάσει ό, τι σχέδια έχει, ό, τι καταστάσεις μεθοδεύει, ό, τι ψέματα κατασκευάζει! Ο συνάδελφος δεν είναι μόνος του, έχει το Σωματείο μας, όλους τους εργαζόμενους στο πλευρό του!
Καλούμε παράλληλα όλα τα μέλη του Κερκυραϊκού Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων να συμμετάσχουν μαζικά σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Κυριακή 30 Μάη, στις 7 μ.μ. στην ταράτσα του Εργατικού Κέρκυρας.
ΣΚΛΑΒΟΙ ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ!
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ-ΤΟΥ ΛΑΟΥ Η ΠΑΛΗ ΘΑ ΤΗ ΣΠΑΣΕΙ
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search