• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Πολιτισμος

Πανηγυρίζουν το ξεπούλημα του λιμανιού των Μπενιτσών με τη συμμετοχή του Υπουργού Τουρισμού

July 03, 2021 1457

 

Αντί να ντρέπονται πανηγυρίζουν για το ξεπούλημα μπιρ παρά του λιμανιού των Μπενιστών, ενώ εγκαίνια του τουριστικού καταφυγίου σκαφών στις Μπενίτσες θα παραβρεθεί και ο  Υπουργός Τουρισμού  Χάρης Θεοχάρης τη Δευτέρα 5 Ιουλίου στις 11 το πρωί.

Πίσω από τις ωραιοποιημένες δηλώσεις κρύβεται η πραγματικότητα του ξεπουλήματος του λιμανιού μπιρ παρά. Όπως έχει γίνει γνωστό, το ετήσιο μίσθωμα ανέρχεται στα 250.000 ευρώ. Για τόσα ξεπουλήθηκε το λιμάνι των Μπενιτσών (Διαβάστε περισσότερα πατώντας ΕΔΩ)!

Η μίσθωση θα ισχύσει ως τις 11 Δεκεμβρίου 2035. Σε ό, τι αφορά το μίσθιο, το τουριστικό καταφύγιο δύναται να ελλιμενίσει 96 σκάφη εκ των οποίων σύμφωνα με τη σχετική προκήρυξη, δέκα θέσεις διατίθενται δωρεάν στους ψαράδες της περιοχής. Βάσει της προκήρυξης, ο εκμισθωτής αναλαμβάνει με δικά του έξοδα την έκδοση μελετών και όλων των απαιτούμενων αδειών λειτουργίας του τουριστικού καταφυγίου.

Στον επόμενο… τόνο ξεπουλάνε και τα λιμάνια της Κέρκυρας – Πόσα και ποια είναι! Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο πατώντας ΕΔΩ. Σε προτεραιότητα και το ξεπούλημα του λιμανιού της Λευκίμμης. Για περισσότερα διαβάστε πατώντας ΕΔΩ ΄Αλλωστε πρόσφατο είναι και το ξεπούλημα 245 περίπου στρεμμάτων του πρώην «Club Mediterranee». Διαβάστε αναλυτικά πατώντας ΕΔΩ

Γιώργος Κ. Καββαδίας - drepani.gr (argyrades.gr)

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

Εμπόριο "ΤΖΗΛΙΟΣ"

Mirsinies' garden, restaurant-cafe

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Illusions Hair Studio

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« January 2022 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search