• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Βόρεια Κέρκυρα

Θρίλερ με νεκρό άνδρα γυμνό σε βράχια στον Δράστη Περουλάδων

September 15, 2021 600

 

ΠΗΓΗ: Ευλαμπία Ρέβη - ethnos.gr 


Το μακάβριο θέαμα αντίκρυσε πρώτος ένας τουρίστας - Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό μιλάει στο ethnos.gr
Σε εξέλιξη βρίσκεται ένα θρίλερ με την ταυτοποίηση της σορού άνδρα που βρέθηκε νεκρός και γυμνός στην παραλία του Δράστη στην περιοχή της Κέρκυρας χθες το μεσημέρι. Όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά γύρω από το θάνατό του με τις Αρχές να εξετάζουν τόσο το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, όσο και αυτό της αυτοχειρίας.

Το θύμα εντοπίστηκε από τουρίστα, ο οποίος κάλεσε στην Αστυνομία και από εκεί ειδοποιήθηκε το Λιμενικό, που ανέλαβε αρχικά την υπόθεση. Έπειτα από νέα στοιχεία που προέκυψαν την υπόθεση χειρίζεται πλέον η Αστυνομία, ενώ έγινε η διαδικασία ταυτοποίησης του θύματος από τον αδελφό του θύματος. Πρόκειται για Έλληνα ηλικίας 76 ετών που κατάγεται από χωριό στη Βόρεια Κέρκυρα.

Τι λέει ο ιατροδικαστής

Το ethnos.gr επικοινώνησε με τον ιατροδικαστή της Κέρκυρας, Ιωάννη Αϊβατίδη, ο οποίος εξέτασε τη σορό του άτυχου άνδρα. Όπως δηλώνει το θύμα: «είχε τυπικές κακώσεις από πτώσεις από μεγάλο ύψος. Αιτία θανάτου είναι η πτώση και όλες οι κακώσεις προκλήθηκαν όσο ήταν εν ζωή».


Ακολούθησε το Έθνος στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
Σύμφωνα με τον κ. Αϊβατίδη: «Για την ώρα δεν υπάρχουν στοιχεία που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια». Ωστόσο, περισσότερες απαντήσεις αναμένεται να δοθούν από την διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Ο χρόνος θανάτου του άνδρα προσδιορίζεται σε 18 με 24 ώρες από την ώρα που βρέθηκε, δηλαδή το μεσημέρι της Δευτέρας. Την υπόθεση χειρίζεται η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search