• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Βόρεια Κέρκυρα

Θρίλερ με ελικόπτερο που πήγαινε Κέρκυρα αλλά… προσγειώθηκε σε χωράφι της Κοζάνης

October 18, 2021 3553

Οι τρεις επιβάτες από την Ελβετία είναι καλά στην υγεία τους

 

Μία περιπέτεια με αίσια -ευτυχώς- κατάληξη είχαν τρεις Ελβετοί επιβάτες ιδιωτικού ελικοπτέρου, το οποίο ξεκίνησε από τη Ρόδο με προορισμό την Κέρκυρα, αλλά υποχρεώθηκε σε αναγκαστική προσγείωση στην Κοζάνη.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα kozanimedia.gr, λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι της Κυριακής, ένα ιδιωτικό ελικόπτερο προσγειώθηκε ανάμεσα σε Κρόκο και Καρυδίτσα, κοντά στο κτίριο του Αναγκαστικού Συνεταιρισμού Κροκοπαραγωγών.

 

Οι τρεις επιβάτες από την Ελβετία είναι καλά στην υγεία τους και όλα δείχνουν πως η προσγείωση στο συγκεκριμένο σημείο έγινε επειδή τα αεροδρόμια της Κοζάνης και της Καστοριάς βρίσκονται εκτός λειτουργίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ελικόπτερο δεν κατάφερε να προσγειωθεί στην Κέρκυρα, λόγω της κακοκαιρίας, κι έτσι κατευθύνθηκε προς τη Θεσσαλονίκη.

 

Ωστόσο, λόγω των διαδρομών καταναλώθηκαν περισσότερα καύσιμα, με αποτέλεσμα να ληφθεί η απόφαση για αναγκαστική προσγείωση στο συγκεκριμένο σημείο, κοντά στην Καρυδίτσα.

Οι αστυνομικές Αρχές ενημερώθηκαν για το περιστατικό, ενώ στο σημείο έφτασαν και κάτοικοι της περιοχής.

Οι επιβάτες, με τη συνδρομή του Κοζανίτη ερασιτέχνη πιλότου Θέμη Μαγκλάρα, ήρθαν σε συνεννόηση με club αερολέσχης της Πτολεμαϊδας, όπου υπάρχει ελικοδρόμιο. Από εκεί το ελικόπτερο θα ανεφοδιαστεί με καύσιμα, προκειμένου στη συνέχεια να πετάξει προς τη Θεσσαλονίκη.

 
 
ΠΗΓΗ: thebest.gr
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search