Print this page

Καταγγελία για αλλοίωση των εκλογών στη ΔΗΜΤΟ Βόρειας Κέρκυρας

October 21, 2021 583

Επιστολή των Δ. Νικοπάσχου και Ν. Χειρδάρη μελών της  ΔΗΜΤΟ (Δημοτική Τοπική Οργάνωση) Βόρειας Κέρκυρας προς τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη, τον Γραμματέα της ΠΕ και τον Γραμματέα του Οργανωτικού της ΝΔ στην οποία μεταξύ άλλων επισημαίνουν: "επιθυμούμε να σας καταγγείλουμε ένα γεγονός, το οποίο επιχειρεί ευθέως [από κάποιον ή κάποιους] να αλλοιώσει, με συγκεκριμένες σκοπιμότητες, το εκλογικό αποτέλεσμα για την εκλογή της νέας ΔΗΜΤΟ Βόρειας Κέρκυρας.
Πιο συγκεκριμένα βλέποντας τον κατάλογο των εκλογέων της ΔΗΜΤΟ Βόρειας Κέρκυρας, διαπιστώσαμε ότι υπάρχει εγγραφή περίπου 100 ατόμων, που ουδεμία σχέση έχουν με την Βόρεια Κέρκυρα"

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε της Νέας Δημοκρατίας.
Αξιότιμοι κ.κ. ,Γραμματέα της Π.Ε. ,και Γραμματέα του Οργανωτικού.
Οι κάτωθι υπογράφοντες είμαστε ενεργά εγγεγραμμένα μέλη της ΝΔ στην Βόρεια Κέρκυρα, έχουμε δε διατελέσει, κατά το παρελθόν σε εκλεγμένες κομματικές θέσεις ευθύνης [πρώην Πρόεδροι] στη ΔΗΜΤΟ Βόρειας Κέρκυρας, μια από τις πιο ζωτικές οργανώσεις της Βορειοδυτικής Ελλάδος.
Με την παρούσα μας επιθυμούμε να σας καταγγείλουμε ένα γεγονός, το οποίο επιχειρεί ευθέως [από κάποιον ή κάποιους] να αλλοιώσει, με συγκεκριμένες σκοπιμότητες, το εκλογικό αποτέλεσμα για την εκλογή της νέας ΔΗΜΤΟ Βόρειας Κέρκυρας.
Πιο συγκεκριμένα βλέποντας τον κατάλογο των εκλογέων της ΔΗΜΤΟ Βόρειας Κέρκυρας, διαπιστώσαμε ότι υπάρχει εγγραφή περίπου 100 ατόμων, που ουδεμία σχέση έχουν με την Βόρεια Κέρκυρα, [ούτε ζούν, ούτε δραστηριοποιούνται , ούτε προέρχονται από εκεί], αλλά αντίθετα είναι κάτοικοι είτε της πόλης της Κέρκυρας είτε [κυρίως] της Νότιας Κέρκυρας, που καμία σχέση δεν έχουν με την περιοχή μας.
Ολο αυτό το σκηνικό που έχει στηθεί, κατατείνει στην ξεκάθαρη αλλοίωση του αποτελέσματος των εκλογών της ερχόμενης Κυριακής, ώστε να ενισχύσει με μη σύννομο τρόπο συγκεκριμένες υποψηφιότητες και να εμποδίσει την έκφραση της λαικής βούλησης των μελών του Βορρά.
Κατά συνέπεια των παραπάνω καταγγέλλουμε την κατάσταση αυτή και ζητούμε τον εξορθολογισμό των εκλογέων μελών μας της ΔΗΜΤΟ Βόρειας Κέρκυρας , ώστε να αφαιρεθούν από τις εκλογικές λίστες και να μεταγραφούν οι παρανόμως εγγεγραμμένοι, στις οικείες ΔΗΜΤΟ του τόπου κατοικίας τους [κυρίως στη Νότια Κέρκυρα], και να ασκήσουν το δικαίωμα τους εκεί που επιβάλλει η λογική, αλλά κυρίως η αρχή του σεβασμού ως προς την διαδικασία των εκλογών, που πρέπει να αποτυπώνουν την καθαρή βούληση του λαού [της τοπικής κοινωνίας], και όχι τα εκλογικά , παλαιοκομματικά τερτίπια που αποσκοπούν σε προσωπικές , ωφελιμιστικές και <<ιδιοκτησιακές>> πρακτικές και στρατηγικές οι οποίες δεν συνάδουν με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του κόμματος , τις οποίες πρέπει να σεβόμαστε και να υπηρετούμε.
Αναμένουμε τη δική σας παρέμβαση και να μας ενημερώσετε άμεσα για τις ενέργειές σας.
Είστε οι θεματοφύλακες του καταστατικού του κόμματος και οι εγγυητές του αδιάβλητου της εκλογικής διαδικασίας.
Δεν μπορεί κανένας για προσωπικα οφέλη, να “παίζει” με την ενότητα της βάσης του κόμματος και να ¨διαιρεί” τις τοπικές κοινωνίες.
Ενότητα την οποία εμείς προσωπικά έχουμε διαφυλάξει, ως κόρη οφθαλμού, κατά την πολυετή μας ενασχόληση με τα κοινά και τις εσωκομματικές διαδικασίες, και θα συνεχίσουμε να το πράττουμε με την δική σας πολύτιμη συνδρομή και καθοδήγηση.
Μετά τιμής.

Σχετικάθέματα

ΝΔ: Στις 24 Οκτωβρίου οι εκλογές σε ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 24/09/2021

ΝΔ Κέρκυρας: Μεγάλο πλήγμα ο θάνατος του Μίκη Θεοδωράκη
ΠΕΜΠΤΗ, 02/09/2021

Η ΔΕΕΠ συγχαίρει τους εισακτέους στην ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 27/08/2021

Νικοπάσχος Δημήτριος Πρώην Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Βόρειας Κέρκυρας.
Χειρδάρης Νικόλαος Πρώην Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Βόρειας Κέρκυρας

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.