• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Βόρεια Κέρκυρα

Ερημίτη Πλους: “Απέτυχε παταγωδώς η απόπειρα ποινικοποίησης του αγώνα μας”

May 08, 2022 87

 

 

Ανακοίνωση του Ερημίτη Πλους με αφορμή το αποτέλεσμα της δίκης στο τριμελές.

Η ανακοίνωση

Μία ακόμα απόπειρα συκοφάντησης και ποινικοποίησης του Αγώνα για την προστασία του Ερημίτη και τρομοκράτησης της κοινωνίας, απέτυχε παταγωδώς.
Παρασκευή 6 του Μάη, στο τριμελές πλημμελειοδικείο Κέρκυρας μετά από μια 6ωρη ακροαματική διαδικασία, η απόπειρα των φερόμενων ως επενδυτών στον Ερημίτη, και του «μοιραίου» υπαλλήλου τους, να ποινικοποιήσουν πράξεις αυτοδιοικητικών παραγόντων στην άσκηση των καθηκόντων τους για την προστασία και την αποτροπή της ιδιοποίησης των κοινοχρήστων μονοπατιών του Ερημίτη, απέτυχε οικτρά.
Οικτρά απέτυχε και η απόπειρα ποινικοποίησης του αγώνα του Δ.Σ. συλλόγου «Ερημίτη Πλους…» και της τρομοκράτησης των μελών του με ένα ανυπόστατο και χαλκευμένο κατηγορητήριο, το οποίο παρότι υποστήριξαν “με λύσσα”, θράσος και ψεύδη κατάπεσε με πάταγο!
Στρεφόταν κατά του πρώην Δημάρχου του ενιαίου δήμου Κέρκυρας Κώστα Νικολούζου, του τότε τοπικού αντιδημάρχου Σπύρου Καλούδη και του τότε προέδρου της τοπικής κοινότητας Σινιών και νυν αντιδημάρχου Β, Κέρκυρας Θόδωρου Μαυρωνά.
Επίσης κατά του οργανωτικού Γραμματέα και του προέδρου του συλλόγου «Ερημίτη Πλους…» Πέτρου Πετρόπουλου και Δημήτρη Φατήρα αντίστοιχα.
Εκοφαντικό το χαστούκι στο πρόσωπο, με το υπεροπτικό και αλαζονικό ύφος, των κατηγόρων η απόφαση του δικαστηρίου: Αθώοι και οι πέντε από κάθε κατηγορία!!!
Μια ακόμα νίκη του κινήματος Ερημίτη, της αυτοδιοίκησης και των λειτουργών της, που υπερασπίζονται με σθένος τα αναπαλλοτρίωτα κοινόχρηστα αγαθά με οποιοδήποτε κόστος και το ανεμπόδιστο δικαίωμα των δημοτών στη χρήση τους…
Με την ευκαιρία πληροφορούμε τον κερκυραϊκό λαό ότι στο δικαστικό σκέλος της υπόθεσης αναμένουμε εξελίξεις, καθώς η μηνυτήρια αναφορά την οποία έχει καταθέσει ο σύλλογός μας στο εισαγγελέα πρωτοδικών Αθηνών για διερεύνηση ποινικών ευθυνών, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα δίωξης οικονομικού εγκλήματος για διερεύνηση πιθανών στοιχείων που άπτονται της αρμοδιότητάς του…
Τα αδιέξοδα στο εγχείρημα της τσιμεντοποίησης του Ερημίτη είναι τόσο μεγάλα που ακόμα και η ίδια η πολιτική διαπλοκή που το στηρίζει δεν είναι σε θέση να τα υπερβεί και οι φερόμενοι ως επενδυτές, σύμφωνα τις φημολογίες, «αναζητούν τρόπους απεμπλοκής τους από την περιοχή»
Το Δ.Σ. του συλλόγου «Ερημίτη Πλους…» εκφράζει τις ευχαριστίες του στους δικηγόρους Νίκο Ράλλη και Μάνο Ράπτη για την σθεναρή και νομικά άρτια τεκμηριωμένη υπεράσπιση όλων των κατηγορούμενων.
Στον τέως δήμαρχο ενιαίου δήμου Κέρκυρας Γιάννη Τρεπεκλή και στον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης στη Β. Κέρκυρα «Πορεία προς το βοριά…» δημοτικό σύμβουλο Σωκράτη Τρύφωνα, που παραστάθηκαν ως μάρτυρες υπεράσπισης. Στον δήμαρχο Β. Κέρκυρας Γιώργο Μαχειμάρη για την συμπαράσταση με την ολοήμερη εκεί παρουσία του και όλους εκείνους που παραβρέθηκαν και συμπαραστάθηκαν…
Ο αγώνας συνεχίζεται με το ίδιο πάθος, συνέπεια, αισιοδοξία και θα δικαιωθεί!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« May 2022 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search