• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Βόρεια Κέρκυρα

Αναστάτωση για τα γατοσπιτάκια στην Κασσιόπη

June 14, 2022 794
Είμαστε όλοι βαθιά αναστατωμένοι με την απόφαση να απομακρυνθούν τα γατοσπιτάκια στην Κασσιόπη από το συμβούλιο -οι γάτες στο χωριό φροντίζονται και αυτά τα σπιτάκια κάνουν τη διαφορά. Αυτό δεν είναι απλά ένα μέρος για να τα ταΐσουμε αλλά μας δίνει την ευκαιρία να τα ελέγξουμε και να τα πιάσουμε για στείρωση συν όσες εκδρομές χρειάζονται στον κτηνίατρο.
 
Πρέπει πραγματικά να σταματήσουμε αυτό που συμβαίνει. Έχω αναρτήσει μερικές φωτογραφίες από την παιδική χαρά που φυλάσσεται σε τρομερή κατάσταση και το λιμάνι που διατηρείται πάντα πολύ ωραίο
Γιατί συμβαίνει αυτό; -ο χώρος της γάτας διατηρείται καθαρός και τακτοποιημένος αλλά το συμβούλιο δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για την παιδική χαρά όπου παίζουν τα παιδιά του χωριού αλλά περισσότερο ενδιαφέρεται για την περιοχή της γάτας !
Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι
 
Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι
 
Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε -θα μιλήσουμε με δικηγόρο -συν αίτηση
Τεράστιο ευχαριστώ σε όλους για την υποστήριξή σας -οι γάτες μας χρειάζονται περισσότερο από ποτέ σήμερα -θα παλέψουμε γι' αυτό
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search