Print this page

Αδιανόητη η αιφνίδια απόφαση αναστολής της λειτουργίας του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην Κέρκυρα!

December 20, 2022 479

Ψήφισμα του Συλλόγου Διδασκόντων Γυμνασίου Αγρού για το Χαμόγελου του Παιδιού

 

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Αγρού αναφορικά για τη δομή του Χαμόγελου στην Κέρκυρα. Στην ανακοίνωση επισημαίνεται μεταξύ άλλων:

Οι καθηγήτριες και καθηγητές του Γυμνασίου Αγρού θεωρούμε αδιανόητη την αιφνίδια απόφαση αναστολής της λειτουργίας του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην Κέρκυρα. Μια τέτοια απόφαση,  και  ιδιαίτερα στα μέσα της σχολικής χρονιάς, όχι μόνο ξεσπιτώνει τους μαθητές μας, αλλά  και τους απομακρύνει  βίαια  από συμμαθητές και  φίλους, αλλά και τους καθηγητές τους. Μια τέτοια απόφαση, που προτάσσει οικονομικούς λόγους σε βάρος των παιδαγωγικών και δεν λαμβάνει υπόψη τα αισθήματα των παιδιών, τα γεμίζει με ανασφάλεια, άγχος και φόβο για το μέλλον τους.

 Ως εκπαιδευτικοί και γονείς απαιτούμε από κάθε αρμόδιο φορέα (Κυβέρνηση, Περιφέρεια και Δήμους) να κάνουν ότι είναι απαραίτητο για να παραμείνουν τα παιδιά κοντά στους φίλους τους, τους συμμαθητές τους, το σχολικό τους περιβάλλον και να μην διαταραχτεί η ομαλότητα, που κάθε παιδί πρέπει να έχει στη ζωή του.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.