• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Βόρεια Κέρκυρα

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 16 Μάρτη

March 15, 2023 2540

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ 

Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 16 Μάρτη

Το έγκλημα των Τεμπών δεν θα συγκαλυφθεί !

Διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει, ζωή με σύγχρονα δικαιώματα, ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

Η Ε.Γ. του Ν.Τ. Κέρκυρας της ΑΔΕΔΥ καλεί σε προσυγκέντρωση στα Γενικά Λύκεια στις 11:00 π.μ. στηρίζοντας τα εκπαιδευτικά σωματεία ΕΛΜΕ - ΣΕΠΕ και θα κατευθυνθούμε με πορεία στην απεργιακή συγκέντρωση στο Εργατικό κέντρο. Η προβοκάτσια της κυβέρνησης και του ΥΠΕΣ κάτω από το φόβο της λαϊκής κατακραυγής δε θα περάσει! Με αφορμή την παραπληροφόρηση του Υπουργού Εσωτερικών, που αναπαράγουν και διάφορα sites ότι δήθεν η 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ για την Πέμπτη 16 του Μάρτη βγήκε παράνομη, ενημερώνουμε τους εργαζόμενους στο Δημόσιο ότι αυτό είναι απολύτως ψευδές.

Αυτές τις φήμες τις διέδωσε με Δελτίο Τύπου το Υπουργείο Εσωτερικών κάτω από το φόβο της λαϊκής κατακραυγής. Η απεργία θα γίνει κανονικά.

ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΤΟΣ – ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ

Διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει, ζωή με σύγχρονα δικαιώματα, ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

Οι εργαζόμενοι και η νεολαία, οι μαθητές και οι φοιτητές στέλνουμε την κυβερνητική προπαγάνδα του «φταίμε όλοι» στα σκουπίδια. Το έγκλημα στα τρένα δε θα συγκαλυφθεί. Όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή !

Η σημερινή κυβέρνηση, όσο και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, με τα κόμματα που συγκυβέρνησαν και υλοποιούν την πολιτική της απελευθέρωσης - (στρατηγική της Ε.Ε.) και των ιδιωτικοποιήσεων, που αφήνει πίσω της εκατόμβες νεκρών. Αυτή η πολιτική έχει ήδη καταδικαστεί στη συνείδηση του λαού και της νεολαίας. Τα κροκοδείλια δάκρυα και οι υποκριτικές συγγνώμες δεν συγκινούν κανέναν.

Δεν είναι η ώρα της σιωπής, είναι η ώρα της φωνής και της διεκδίκησης !

- Να έρθουν στην επιφάνεια οι πραγματικοί ένοχοι του εγκλήματος των Τεμπών και να αποδοθούν οι ευθύνες στους υπαίτιους και κυρίως σε όσους φέρουν πολιτικές ευθύνες.

- Να σταματήσει η πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων, της εμπορευματοποίησης και της λειτουργίας των δημοσίων υπηρεσιών με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια, να σταματήσει να αντιμετωπίζεται η προστασία της εργασίας και της ζωής ως κόστος.

- Διεκδικούμε τα κοινωνικά αγαθά ΥΓΕΙΑ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΠΡΟΝΟΙΑ – αθλητισμό - πολιτισμό δημόσια και δωρεάν για όλους. Ενέργεια, νερό, δημόσιες συγκοινωνίες με σύγχρονες φθηνές ποιοτικές υπηρεσίες για το λαό.

- Μόνιμη σταθερή εργασία με δικαιώματα για όλους με μισθούς των σύγχρονων αναγκών μας. Κατάργηση όλων των ελαστικών σχέσεων εργασίας.

Στο δρόμο του οργανωμένου αγώνα με το εργατικό – λαϊκό κίνημα και το κίνημα της νεολαίας, συνεχίζουμε ακόμα πιο αποφασιστικά, για τη ζωή που μας αξίζει.

Μόνο ο λαός σώζει το λαό !

Η Ε.Γ. του Ν.Τ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ της ΑΔΕΔΥ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search