Print this page

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ (ΛΑΣΥ) Βόρειας Κέρκυρας: ”Μόνο οι αγώνες φέρνουν νίκες”

June 20, 2020 499

 

 

Η «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας σχετικά με το Δημοτικό Συμβούλιο της 19ης Ιουνίου ανακοινώνει τα ακόλουθα:

1.Χαιρετίζει τη μαζική παρουσία κατοίκων, φορέων και εργαζομένων της περιοχής που με πειθαρχημένο μεν αλλά αποφασιστικό δε τρόπο διεκδίκησαν θετικές αποφάσεις από το Δημοτικό Συμβούλιο για τον «ΕΡΗΜΙΤΗ» αλλά και για καθαρίστριες των σχολείων.

2.Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ εισηγήθηκε τη λήψη πολιτικής απόφασης αντίθεσης στην τσιμεντοποίηση και ιδιωτικοποίηση του «ΕΡΗΜΙΤΗ» και στήριξης των αγώνων διάσωσής του. Η πρότασή της έγινε αποδεκτή με 14 υπέρ, 11 κατά και 1 παρών. Η απόφαση αυτή είμαι μία νίκη που εξοπλίζει την αγωνιζόμενη κοινωνία στην πάλη για τη διάσωση του «ΕΡΗΜΙΤΗ».

3.Για τις καθαρίστριες η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ζήτησε την άμεση πληρωμή των καθυστερημένων δεδουλευμένων και τη λήψη πολιτικής απόφασης διεκδίκησης της μονιμοποίησης τους καθώς και καθαριότητα στα σχολεία και κατά τη διάρκεια των μαθημάτων. Η εισήγηση της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ στηρίχθηκε από εκπρόσωπο των συλλόγων γονέων και του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων και έγινε ομόφωνα δεκτή από το Δημοτικό Συμβούλιο.

4.Συνεχίζουμε βάζοντας μπροστά τις ανάγκες του λαού!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.