• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Βόρεια Κέρκυρα

Η ΕΛΜΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ, 23 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΣΤΙΣ 7:30 μ.μ.

July 22, 2020 3936

ΕΛΜΕ Κέρκυρας

 

 

Η ΕΛΜΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ, 23 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΣΤΙΣ 7:30 μ.μ.,

ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΙΝΑΛΙΩΝ

Όλο το προηγούμενο διάστημα η ΕΛΜΕ Κέρκυρας συναντήθηκε ή συνομίλησε με εκπροσώπους και των 3 δήμων του νησιού για το φλέγον ζήτημα του προσωπικού καθαριότητας στα σχολεία. Το αποτέλεσμα των συνομιλιών ήταν ότι φάνηκε όλη η υποκρισία της Κυβέρνησης, στο κατά πόσο πήρε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να γίνει με ασφάλεια το άνοιγμα των σχολείων. Αλλά φάνηκε και ξεκάθαρα η αδυναμία των Δήμων να λύσουν το ζήτημα της καθαριότητας στα σχολεία – ζήτημα που πλέον έχει πάρει πανελλαδικές διαστάσεις- αλλά και η απροθυμία τους να διεκδικήσουν άμεσα λύσεις από την Κυβέρνηση.

Ακόμα και τώρα, περίπου 1 μήνα μετά το κλείσιμο των σχολείων, και στο προσωπικό καθαριότητας ακόμα δεν έχουν δοθεί οι νέες συμβάσεις που προβλέπουν την επέκτασή τους και θα «κάλυπταν» τις ανάγκες για καθαριότητα των σχολείων!

Και βέβαια, 1 μήνα μετά, δεν έχουν πληρωθεί ακόμα οι καθαρίστριες των σχολείων –ούτε καν την κανονική τους αμοιβή-, καθιστώντας τις υποσχέσεις που έδωσε ο Δήμος, τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο, όσο και στις ίδιες τις σχολικές καθαρίστριες στις κινητοποιήσεις που έκαναν, κενές περιεχομένου!

Όσοι νομίζουν ότι μπορούν να παίζουν με τα δικαιώματα των εργαζομένων και τις ζωές τους, είναι βαθιά γελασμένοι.

Απαιτούμε, εδώ και τώρα:

· Άμεση καταβολή των δεδουλευμένων όλων των εργαζόμενων στην καθαριότητα των σχολείων και άμεση υπογραφή της νέας σύμβασης

· Άμεση μονιμοποίηση του υπάρχοντος προσωπικού καθαριότητας και πρόσληψη του απαραίτητου μόνιμου προσωπικού για την κάλυψη των αναγκών καθαριότητας των σχολείων. Με μεταφορές προσωπικού και με συμβάσεις, απλά διαιωνίζεται το πρόβλημα και δε λύνεται!

· Επαγγελματικά μέσα ατομικής προστασίας σε όλο το προσωπικό καθαριότητας

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search