• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Βόρεια Κέρκυρα

Έξι προσαγωγές για τον θάνατο Βρετανίδας που χτυπήθηκε από προπέλα σκάφους στο Αυλάκι

September 02, 2020 487
Συνεχίζονται οι έρευνες για το θάνατο της 60χρονης Βρετανίδας που χτυπήθηκε θανάσιμα από προπέλα σκάφους, στο Αυλάκι

Έξι προσαγωγές Ελλήνων και Βρετανών πραγματοποιήθηκαν μέχρι σήμερα από τη Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, στο πλαίσιο προκαταρτικής εξέτασης, προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση του θανάτου της 60χρονης Βρετανίδας που χτυπήθηκε, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, από προπέλα σκάφους και εγκαταλείφθηκε στη θάλασσα.

Το γεγονός έλαβε χώρα, πριν από δύο μέρες, σε θαλάσσια περιοχή, στο Αυλάκι της Κέρκυρας, ενώ σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής που διενήργησε ο ιατροδικαστής Κέρκυρας, Ι. Αϊβατίδης, ο θάνατος της 60χρονης Βρετανίδας οφείλεται σε εσωτερική και εξωτερική αιμορραγία που προκλήθηκε από κακώσεις που υπέστη μετά από χτύπημα προπέλας θαλασσίου σκάφους και όχι από πνιγμό.

 

Η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας διεξάγει εξονυχιστική έρευνα σε δύο σκάφη που βρισκόταν την ώρα του μοιραίου συμβάντος στη θαλάσσια περιοχή, ενώ έρευνες εξελίσσονται από το Λιμενικό Σώμα και στη ξηρά.

Να σημειωθεί ότι μέχρι αυτή την ώρα κανείς από τους έξι προσαχθέντες, που αφέθηκαν ελεύθεροι, δεν έχει αποδεχθεί τη συμμετοχή του στο μοιραίο συμβάν για την άτυχη 60χρονη Βρετανίδα, ενώ φως στην υπόθεση αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα των ευρημάτων της Λιμενική Αρχής που θα κατατεθούν στην Εισαγγελική Αρχή Κέρκυρας.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search