Print this page

Το 2ο Ειδικό Σχολείο Βόρειας Κέρκυρας προσωρινά στο Σχολικό Κέντρο Αγρού

September 09, 2020 601

 

Η πρωτοβάθμια εκπαίδευση Κέρκυρας ενημερώνει ότι το 2ο Ειδικό Σχολείο Βόρειας Κέρκυρας, προσωρινά στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του Σχολικού Κέντρου Αγρού.

Προηγήθηκε συνάντηση διευθυντών σχολικών μονάδων Β. Κέρκυρας χθες Τρίτη. Ενημερώθηκε στη συνάντηση αυτή ο πρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου κ. Παπαδάτος ότι η υπηρεσία επεξεργάζεται σχέδιο για να προσπεράσει το πρόβλημα.

Από κοινού, η διευθύντρια του Σχολικού Κέντρου Αγρου κα. Κροκίδη, η συντονίστρια Ειδικής Αγωγής Ιονίων Νήσων κα. Μερκούρη και ο διευθυντής εκπαίδευσης κατά τη διάρκεια της συνάντησης εξέτασαν τους χώρους που θα διατεθούν και συμφώνησαν στην περεταίρω διαδικασία (όπως ενημέρωση Συλλόγου διδασκόντων, ΣΕΠΕ Κέρκυρας, Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Β. Κέρκυρας).

Ακολούθως, ενημερώνεται το υπουργείο Παιδείας και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου να φέρει εκτάκτως το θέμα σε συνεδρίαση του σώματος «προσωρινή μεταστέγαση ειδικού σχολείου στο σχολικό κέντρο Αγρού, λόγω καθυστέρησης αποπεράτωσης των διαδικασιών αποκατάστασης του κτιρίου στο Λιβάδι Βελονάδων»

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.