• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Βόρεια Κέρκυρα

Συγκινητική ανταπόκριση και προσφορά της κερκυραϊκής κοινωνίας για τη Μαριάννα!

October 23, 2020 4168

Η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη της κερκυραϊκής κοινωνίας μέσα από την οργανωμένη πρωτοβουλία που ανέλαβε ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΣΕΠΕ) Κέρκυρας για για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας της Μαριάννας, μαθήτριας της Ε΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Μπενιτσών. "Εκφράζουμε τη βαθιά μας ευγνωμοσύνη για τη συγκινητική ανταπόκριση και την προσφορά ολόκληρης της κερκυραϊκής κοινωνίας στην δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε αναγνωρίζοντας την συμβολή μαθητών/τριων, εκπαιδευτικών, πολιτών, φορέων και σωματείων στην επιτυχία της συγκέντρωσης 48.394,60 ευρώ για την οικογένεια", αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του ο ΣΕΠΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας: Απάντηση του ΣΕΠΕ  Κέρκυρας στη ΔΟΕ για το ζήτημα της Άμεσης εφαρμογής της Δίχρονης  Υποχρεωτικής Προσχολικής Αγωγής & Εκπ/σης στην Κέρκυρα

Οικονομική ενίσχυση οικογένειας μαθήτριας του Δημοτικού Σχολείου Μπενιτσών

 

Το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ Κέρκυρας με την παρούσα επιστολή θα ήθελε εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας της μαθήτριας της Ε΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Μπενιτσών. Εκφράζουμε τη βαθιά μας ευγνωμοσύνη για τη συγκινητική ανταπόκριση και την προσφορά ολόκληρης της κερκυραϊκής κοινωνίας στην δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε αναγνωρίζοντας την συμβολή μαθητών/τριων, εκπαιδευτικών, πολιτών, φορέων και σωματείων στην επιτυχία της συγκέντρωσης 48.394,60 ευρώ για την οικογένεια.

Το σωματείο μας ανέλαβε την παραπάνω πρωτοβουλία γνωρίζοντας τις δυσκολίες των λαϊκών οικογενειών που βρίσκονται αντιμέτωπες με οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας. Με αυτόν τον τρόπο θεωρήσαμε υποχρέωσή μας να βοηθήσουμε την οικογένεια της μικρής Μαριάννας στον μεγάλο αγώνα που δίνει, εκτιμώντας ιδιαιτέρως την ανθρωπιά, την κοινωνική προσφορά και την έμπρακτη αλληλεγγύη των συμπολιτών μας.

Ευχόμαστε η δοκιμασία που περνά η Μαριάννα να είναι η τελευταία, να επιστρέψει γρήγορα στο σπίτι της και το μέλλον να της χαρίσει υγεία, πρόοδο και ευτυχία.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search