Print this page

ΕΡΗΜΙΤΗ Πλους: Μετά τους αλλεπάλληλους βιασμούς σε βάρος του περιβάλλοντος - Τώρα βιώνουμε και την έμπρακτη βία απέναντι στον άνθρωπο

February 19, 2021 558

 

Καταστρέφουν τον Ερημίτη με βάση το σχέδιο της NCH Capital και τραμπουκίζουν περιπατητές σύμφωνα με καταγγελία της συλλογικότητας ΕΡΗΜΙΤΗ πλους  

Αναλυτικά:

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Καταγγέλλουμε τις απρόκλητες και απαράδεκτες τραμπούκικες βιαιοπραγίες σε ομάδα περιπατητών (μεταξύ των οποίων φοιτητών του Ιονίου Πανεπιστημίου ) στην περιοχή Κορφοβονιά Ερημίτη Σινιών από τον χειριστή εκσκαφέα - καταστροφέα την ώρα που περπατούσαν και κατέγραφαν το κατεστραμμένο δημοτικό μονοπάτι και το τοπίο.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους ο χειριστής αντέδρασε με λεκτική και σωματική βία, προκαλώντας ζημιά στην φωτογραφική κάμερα του ενός, τους έσπρωξε, τους έβρισε χυδαία και τους απείλησε σηκώνοντας πέτρα, έτοιμος να τους χτυπήσει με αυτήν. Κατόπιν αυτού οι περιπατητές ειδοποίησαν την αστυνομία την οποία συνάντησαν στον Άγιο Στέφανο Σινιών που κατέγραψε και τα γεγονότα.

Μέχρι τώρα έχουμε έρθει αντιμέτωποι με τους αλλεπάλληλους βιασμούς σε βάρος του περιβάλλοντος και την προκλητική απαξίωση των θεσμών.

Τώρα βιώνουμε και την έμπρακτη βία απέναντι στον άνθρωπο.

Το διοικητικό Συμβούλιο

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.