• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Βόρεια Κέρκυρα

Ένωση Γονέων Κέρκυρας: Για τη λειτουργία του Συμβουλευτικού Σταθμού "Διάπλους" στη Βόρεια Κέρκυρα

May 03, 2021 384

 

 

H ανακοίνωση της Ένωσης Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γονέων και κηδεμόνων με έκπληξη πληροφορήθηκε από αντιναρκωτικούς φορείς και μέλη του στη Βόρεια Κέρκυρα για την ανεπίτρεπτη και αδικαιολόγητη κωλυσιεργία της δημοτικής αρχής σε ό,τι αφορά την έναρξη λειτουργίας του Συμβουλευτικού Σταθμού στα Σφακερά.

Αδυνατούμε να κατανοήσουμε γιατί στο αίτηματων τοπικών φορέων να οριστούν εγκαίνια μία από τις Κυριακές του Μαΐου και στην εκπεφρασμένη επιθυμία του «ΔΙΑΠΛΟΥΣ» για έναρξη λειτουργίας από Δευτέρα 10 Μαΐου η δημοτική αρχή απάντησε αρνητικά. Η στάση αυτή είναι πρωτόγνωρη και απίστευτη. Το σύνηθες είναι οι τοπικές κοινωνίες να διατυπώνουν αιτήματα στήριξης και οι φορείς των προγραμμάτων να αδυνατούν να τα ικανοποιήσουν. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο «ΔΙΑΠΛΟΥΣ» ζητά να ξεκινήσει τη δραστηριότητά του στη νεολαία και την κοινωνία της Βόρειας Κέρκυρας, χωρίς να θέτει κανένα προαπαιτούμενο, και η δημοτική αρχή δεν δίνει έγκριση!

Τη στιγμή που οι εξαρτήσεις σαρώνουν στο νησί μας και στη Βόρεια Κέρκυρα, τη στιγμή που οι οικογένειες ψάχνουν επιστημονική βοήθεια και ξεσπιτώνονται για να στηρίξουν τα παιδιά τους, τη στιγμή που η κυβέρνηση υπονομεύει το ΚΕΘΕΑ και κάθε δημόσια δομή στην οποία μπορεί να ακουμπήσει ο ανθρώπινος πόνος, είναι ανεπίτρεπτο να συμβαίνουν αυτά.

Ως Ένωση Γονέων δεν μπορούμε να σιωπήσουμε μπροστά σε αυτή την ανάλγητη και απάνθρωπη πρακτική. Ενώνουμε τη φωνή μας με τους γονείς και κηδεμόνες της Βόρειας Κέρκυρας και τους φορείς της περιοχής και ζητάμε την άμεση λειτουργία του Συμβουλευτικού Σταθμού του «ΔΙΑΠΛΟΥΣ» στα Σφακερά. Καλούμε κάθε φορέα, κάθε εκπαιδευτικό, κάθε γονιό να αγωνιστεί και να απαιτήσει τη λειτουργία του Συμβουλευτικού Σταθμού. Στα πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες των παιδιών μας και στην εγκληματική κωλυσιεργία θα σταθούμε απέναντι, διεκδικώντας το δίκαιο για το μέλλον των παιδιών μας.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search