• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Βόρεια Κέρκυρα

Πλειοψηφία αντιπροσώπων ΕΚ: Ακόμα και το θράσος έχει τα όρια του

July 03, 2021 4264

 

Εδώ και ένα μήνα αλλά ακόμη περισσότερο τις τελευταίες ημέρες , άρονται ένα- ένα τα περιοριστικά μέτρα, λόγω πανδημίας.

Την ίδια ώρα δίνεται απ την πολιτεία χρόνος (παράταση θητείας αιρετών οργάνων ) για άλλη μία φορά , προκειμένου με ασφάλεια οι συνδικαλιστικές οργανώσεις να διεξάγουν τις εκλογικές του διαδικασίες.

Τα Δικαστήρια έχουν ανοίξει , ο Δικηγορικός Σύλλογος διορίζει Δικαστικούς Αντιπροσώπους για την διεξαγωγή εκλογών και Γενικών Συνελεύσεων και τα σωματεία είτε έχουν πραγματοποιήσει τις τελευταίες ημέρες ή προγραμματίζουν τις συνελεύσεις και τις εκλογές τους.

Εσείς από τον Φεβρουάριο του 2020 και με αποκλειστική προθεσμία έως τις 13 Απριλίου 2020 είχατε διοριστεί ( και όχι εκλεγεί ), με αποκλειστικό σκοπό να συγκαλέσετε γενική συνέλευση αντιπροσώπων (ούτε 100 μέλη)και να διεξαχθούν εκλογές.

Εντελώς προσχηματικά και εξόχως καταχρηστικά , έχετε γαντζωθεί απ τις παρατάσεις της θητείας των εκλεγμένων διοικήσεων και έχετε διαμορφώσει επί ενάμιση χρόνο τώρα , μία νόθα θητεία την οποία παρατείνετε, αυτοβούλως και αυθαίρετα για άλλη μία φορά έως τον Οκτώβρη σε συνεδρίαση παρωδία του διοικητικού συμβουλίου.

Τι όμως κάνετε κατά την διάρκεια αυτής της θητείας;

-Παρεμποδίζετε την δράση των σωματείων του Εργατικού Κέντρου και ακυρώνετε την δυνατότητα του οργάνου να προκηρύξει απεργία την ώρα που οι εργαζόμενοι βάλλονται απ την σκληρή αντεργατική πολιτική και την ασύδοτη εργοδοτική δράση .

-Επιχειρείτε (ευτυχώς ανεπιτυχώς) τον αποπροσανατολισμό των εργαζομένων με δηλώσεις και ανακοινώσεις τις οποίες ουδέποτε συζητήσατε στο υποτιθέμενο όργανο

-Χωρίς καμμία συνεδρίαση αποφασίσατε να κάνετε διασπαστική ‘’συγκέντρωση’’

(26 άτομα) κατά την απεργία του κλάδου των ξενοδοχοϋπαλλήλων –επισιτισμού- τουρισμού στις 20 Απρίλη.

-Χωρίς καμμία συνεδρίαση αποφασίσατε να γιορτάσετε την Εργατική Πρωτομαγιά στις

4 Μαΐου μαζί με τους εργοδότες και τον Μητσοτάκη ( 26 άτομα συμπεριλαμβανομένων παραγόντων), όταν τα σωματεία του Εργατικού Κέντρου αποφάσισαν για τις 6 Μαΐου και πραγματοποίησαν συγκέντρωση με την συμμετοχή χιλιάδων εργαζομένων .

-Χωρίς καμμία συνεδρίαση στήσατε κάτω από το Εργατικό Κέντρο ( 9 άτομα) προβοκάτσια κατά την διάρκεια της μεγαλειώδους απεργιακής συγκέντρωσης των σωματείων στις

10 Ιουνίου .

-Έχετε καταλάβει παράνομα τα γραφεία διοίκησης του Εργατικού Κέντρου μόνο για να πίνουν καφέ 2-3 άτομα από εσάς.

– Απολαμβάνετε την κατακραυγή και την περιφρόνηση των εργαζομένων του νησιού.

– Κρατάτε παράνομα τα βιβλία , τα έγγραφα και την σφραγίδα του Εργατικού Κέντρου με αποκλειστικό σκοπό να αποτρέψετε την διεξαγωγή συνέλευσης και εκλογών.

Για όλα τα παραπάνω επικαλείστε με τις σχετικές στρεβλώσεις , νόμους , κράτος και δικαιοσύνη.

Όμως είστε αυτοί που υποκριτικά κάνετε μία φορά το εξάμηνο ψευτοσυνεδριάσεις του νόθου Δ.Σ (5 μέλη) με τηλεδιάσκεψη , για να παρατείνετε την ‘’θητεία’’ δήθεν λόγω κορονοϊού και εμφανίζεστε στην κάμερα δύο – δύο χωρίς μάσκα.

Είστε αυτοί που ενώ δήθεν προστατεύετε την υγεία των αντιπροσώπων και δεν κάνετε συνελεύσεις και εκλογές , την ίδια ώρα επιχειρείτε συγκέντρωση (20/4/21 και 4/5/21) ενώ 9 από εσάς συμμετέχουν ανάμεσα σε συγκέντρωση εκατοντάδων εργαζομένων στις (10-6-21).

Είστε εσείς που εξαπατήσατε την Δικαιοσύνη για να πετύχετε τον διορισμό σας στην προσωρινή διοίκηση δηλώνοντας η μία από εσάς ότι ήταν αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ ενώ ήταν μέλος της Εφορευτικής Επιτροπής, ο ψευτοπρόεδρος ότι έχει εκλεγεί αντιπρόσωπος ενώ ψήφισαν νόμιμα στο σωματείο του 20 άτομα ( απαιτούνται 25 για την εκλογή αντιπροσώπων) και ο ψευτοταμίας απέκρυψε ότι έχει συνταξιοδοτηθεί από 1/5/18 (άρα έχει εκπέσει από όλες τις ιδιότητες του στο ΕΚΚ) ,ώστε να εξασφαλίσει τον διορισμό του τον Απρίλη του 2019.

Κάθε μέρα που περνάει με τις ενέργειες σας ξεφτιλίζετε τα κόμματα σας, την κυβέρνηση σας, τους εργοδότες σας και την δικαιοσύνη .

Όσο δεν σας μαζεύουν οι παραπάνω θα διασύρονται και θα γκρεμίζεται ο μύθος των αστικών θεσμών στα μάτια των εργατών και του λαού .

 

Το Συντονιστικό της Γενικής Συνέλευσης της πλειοψηφίας των Αντιπροσώπων

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search