• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Βόρεια Κέρκυρα

Συνεδριάζει με 13 θέματα το Δημοτικό Συμβούλιο Βόρειας Κέρκυρας Δευτέρα 5/7

July 05, 2021 837

 

Με τηλεδιάσκεψη θα συνεδριάσει την Κυριακή   27 Ιουνίου 2021 το Δημοτικό Συμβούλιο Βόρειας Κέρκυρας  με 13 θέματα στην ημερήσια διάταξη εκ των οποίων ξεχωρίζει η κατασκευή Σταθμού Μεταφόρτωσης στη Βόρεια Κέρκυρα καθώς και η χωροθέτηση του Αθλητικού Κέντρου.

1. Ερωτήσεις – Ανακοινώσεις
2. Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας Δήμου Βόρειας Κέρκυρας (Εισηγητής: κ. Δήμαρχος)
3. Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας Κέντρου Κοινότητας Δήμου Βόρειας Κέρκυρας (Εισηγητές:  κ. Δήμαρχος, κ. Παναγιώτης Παπαδάτος, κ. Μαριλένα Τζώρα)
4. Ενοικίαση χώρου για Ανακύκλωση (Εισηγητές: κ. Σπυριδούλα Κόκκαλη)
5. Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Βόρειας Κέρκυρας οικονομικού έτους 2021 (Εισηγητής: κ. Δήμαρχος)
6. Αρτιότητες οικοπέδων (Εισηγητής: κ. Χαρίτων Κουτσούρης)
7. Ορισμός υπολόγου και υπεύθυνου διαχειριστή για την τήρηση ειδικών λογαριασμών για την πληρωμή των δαπανών χρηματοδοτήσεων από το Π.Δ.Ε. Ορισμός εκκαθαριστή δαπανών και υπεύθυνου διαχείρισης ηλεκτρονικού τιμολογίου των πράξεων ένταξης στο Π.Δ.Ε.  (Εισηγητής: Παπαδάτος Παναγιώτης)
8. Μεταφορά απορριμμάτων στην Πάλαιρο (Εισηγητής: κ. Σπυρίδων Ασπιώτης)
9. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τον χώρο κατασκευής ΣΜΑ – Αναγκαιότητα δημιουργίας κατασκευής Σ.Μ.Α. – Ορισμός Επιτροπής δυο Δημοτικών Συμβούλων για τη διαδικασία κατασκευής Σ.Μ.Α. – Ορισμός πραγματογνώμονα  (Εισηγητές: κ. Δήμαρχος, κ. Θεοφάνης Σκέμπρης, κ. Σπυριδούλα Κόκκαλη)
10. Αναγκαιότητα δημιουργίας – κατασκευής κλειστού Αθλητικού – Πολιτιστικού Κέντρου (Εισηγητής κ. Δήμαρχος)
11. Ορισμός επιτροπής δύο Δημοτικών Συμβούλων για την διαδικασία προετοιμασίας  παρακολούθησης χωροθέτησης και αξιολόγησης, για τη μελέτη  κατασκευή Αθλητικού –  Πολιτιστικού Κέντρου (Εισηγητής : κ. Δήμαρχος)
12. Ορισμός πραγματογνώμονα από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, για την επιλογή καταλληλότητας και αξιολόγησης χώρου οικοπέδου για την οριοθέτηση του Αθλητικού – Πολιτιστικού Κέντρου. (Εισηγητής: κ. Δήμαρχος)
13. Κέντρο Εκπαίδευσης Πολιτισμού, Αθλητισμού και Ανάπτυξης (ΚΕΠΑΚΑ) Ντίνος Θεοτόκης – Μαρία Γεωργάτου. Ανεύρεση κατάλληλου ακινήτου για τη χωροθέτηση Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου. (Εισηγητές: κ. Δήμαρχος, κ. Παναγιώτης Παπαδάτος)
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search