• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Βόρεια Κέρκυρα

Συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου Βόρειας Κέρκυρας με τηλεδιάσκεψη

July 28, 2021 820

 

 Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κέρκυρας  καλεί σε συνεδρίαση με τηλεδίασκεψη  την Πέμπτη 29 Ιουλίου στις 19:00, ενώ μια μέρα πριν,  δεκαέξι  δημοτικοί σύμβουλοι είχαν ζητήσει το όργανο να συνεδρίασει την Παρασκευή 30 Ιουλίου με άλλα θέματα όπως η επένδυση στην Λίμνη Αντινιώτη, η συζήτηση για τα εξώδικα που έχουν σταλεί, το  κλειστό Γυμναστήριο στη Βόρεια Κέρκυρα  καθώς και η πρόταση μομφής προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτη Παπαδάτο.

 

Πρόσκληση σε συνεδρίαση (13η ) του Δημοτικού Συμβουλίου

ΣΑΣ ΚΑΛΩ σε Τακτική Συνεδρίαση (13η) του Δημοτικού μας Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί με ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ την 29α Ιουλίου 2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:30 έως 00:00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των κατωτέρω θεμάτων:
1. Ερωτήσεις – Ανακοινώσεις
2. Κανονισμός Καθαριότητας Δήμου Βόρειας Κέρκυρας – Έγκριση της με αριθμό 1-1/2020 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (Εισηγητής: κ. Σπυριδούλα Κόκκαλη)
3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την ενοικίαση χώρων στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας για τη δημιουργία Γωνιών Ανακύκλωσης (Εισηγητής: κ. Σπυριδούλα Κόκκαλη)
4. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την αναμόρφωση του Προϋπολογισμού του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας Οικονομικού έτους 2021 – Έγκριση των υπ’ αριθμ. 16-144/2021,17-179/2021 και 19-194/2021 αποφάσεων της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας
5. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τον εκλογικό νόμο που αφορά την Τοπική Αυτοδιοίκηση (Εισηγητής :κ. Ρούσσινος Κων/νος.)

6. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την προστασία του ελαιώνα της Κέρκυρας (Εισηγητές: κ.κ. , Σωκράτης Τρύφωνας, Αλεξανδρος Ρούσσινος και Ρούσσινος Σπυρίδων)
7. Επισκευαστικές ανάγκες σχολικών κτιρίων Δήμου Βόρειας Κέρκυρας (εισηγητής: κ. Σπυρίδων Βάρελης)
8. Αρτιότητες οικοπέδων (Εισηγητής: κ. Χαρίτων Κουτσούρης)

 

Για όποιον Συνάδελφο ή Πρόεδρο Κοινότητας προκύψει πρόβλημα σύνδεσης, μπορεί να δηλώσει τη συμμετοχή του και τη γνώμη – ψήφο του για κάθε θέμα, είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είτε με sms στο κινητό τηλέφωνο του Προέδρου είτε με έγγραφη επιστολική ψήφο

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search