• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Βόρεια Κέρκυρα

Δωρεά στο νοσοκομείο από τον Δήμο Βόρειας Κέρκυρας

April 15, 2020 253

 

 

Ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας μετά από συνεχείς επιτυχημένες προσπάθειες μέσω Γερμανών-φίλων της Κέρκυρας, προμηθεύτηκε και ενίσχυσε με 800 προστατευτικές μάσκες και 1800 γάντια το Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Κέρκυρας, συμβάλλοντας στη συλλογική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η παράδοση του ατομικού προστατευτικού υλικού έγινε από το Δήμαρχο Βόρειας Κέρκυρας Γιώργο Μαχειμάρη και την Αντιδήμαρχο Κυκλικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος Σπυριδούλα Κόκκαλη την Μεγάλη Τρίτη 14 Απριλίου 2020 στο Διοικητή του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Λεωνίδα Ρουμπάτη, παρουσία και του Δ/ντή Ιωάννη Τριανταφυλλούδη.

Σημειώνεται ότι η είναι η 2η κατά σειρά δωρεά προστατευτικού υλικού προς το ΓΝΝ Κέρκυρας, ενώ έχουν αποσταλεί ακόμα 5000 μάσκες (δωρεάν αποστολή όπως και οι άλλες δύο), οι οποίες ευρίσκονται στο Αεροδρόμιο «ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» και τις οποίες άμεσα θα παραλάβει το Νοσοκομείο.

«Η δωρεά αποτελεί ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης στους ανθρώπους του συστήματος υγείας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης, στο Ιατρικό, Νοσηλευτικό, Παραϊατρικό, Διοικητικό και Βοηθητικό προσωπικό, φαρμακοποιούς, διασώστες, ΕΚΑΒ και ερευνητές της επιστημονικής κοινότητας» ενάντια στον COVID -19, δήλωσε ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας και εξέφρασε τη βαθιά ευγνωμοσύνη των πολιτών του Δήμου, την εκτίμηση, τη στήριξη και τις ευχαριστίες για το τεράστιο έργο τους.

Τις ευχαριστίες του για τη δωρεά εξέφρασε από την πλευρά του ο Διοικητής του ΓΝΝΚ.

ΠΗΓΗ: ert.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search