• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Διαπόντια Νησιά - Παξοί

Αναφορά στη Βουλή για τα αναγκαία αντιπλημμυρικά έργα στον Ποταμό - ΒΙΝΤΕΟ

November 24, 2021 5513

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η αναφορά του ΓΓ της ΚΚ του ΚΚΕ στη Βουλή για τον Ποταμό Κέρκυρας

Με αφορμή την επίσκεψή του στην Κέρκυρα και συγκεκριμένα στο Προάστιο του Ποταμού, ο Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, έκανε τοποθέτηση στη Βουλή για τα αναγκαία αντιπλημμυρικά έργα που πρέπει να γίνουν στην περιοχή.

Συγκεκριμένα στο τέλος της ομιλίας του στη Βουλή, στη συζήτηση για την ακρίβεια ανέφερε:

«Και μιας και λέω για αντιπλημμυρικά, προχτές ήμουν στην Κέρκυρα, στον Ποταμό. Τον ξέρετε τον Ποταμό κύριε Δένδια, κύριοι βουλευτές των άλλων κομμάτων από την Κέρκυρα;

Βεβαίως και τον ξέρετε, προάστιο της Κέρκυρας είναι…

Δεν ξέρετε ότι δεν έχει γίνει τίποτε για να αποκατασταθεί η γέφυρα, να ανοίξει η συγκοινωνία μετά από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες; Δεν ξέρετε ότι δεν υπάρχει λεωφορείο για την μετακίνηση στοιχειωδώς των κατοίκων;

Αυτά μου είπε μια Κερκυραία γνωστή, κάτοικος του Ποταμού εκεί -γνωστή του κ. Δένδια, κυρίως μου είπε ότι είναι- να σας μεταφέρω στη Βουλή, τα ακούτε κι εσείς κ. Μητσοτάκη, με την πρώτη ευκαιρία κι αφού βρήκα την ευκαιρία σήμερα, αυτό κάνω.

Θα πρέπει να επιλυθούν τέτοια ζητήματα, να δοθεί επιτέλους λύση, έστω και σε στοιχειώδη ζητήματα των πληγέντων. Δεν χρειάζεται να περιμένουμε το ΚΚΕ ή το σοσιαλισμό που λέμε εμείς, μπορείτε να τα λύσετε εδώ και τώρα και εσείς, με την πίεση και τη στήριξη όλων μας.

Το ΚΚΕ έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις και μέσα στη Βουλή για την ανακούφιση της εργατικής τάξης, των άλλων εργαζομένων, των λαϊκών δυνάμεων.

Προτάσεις, οι οποίες συνάντησαν την αποφασιστική άρνηση των άλλων κομμάτων.

Ο ελληνικός λαός μπορεί και πρέπει να βγάλει πλέον τα συμπεράσματά του.

Δεν υπάρχει χρόνος για αναμονή. Η επίθεση του κεφαλαίου δεν πρόκειται να σταματήσει αν δεν την σταματήσουν οι εργαζόμενοι με την πάλη τους ενωμένοι όλοι μαζί». https://www.youtube.com/watch?v=7r83yflxh0A

 

Η ΤΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search