• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Διαπόντια Νησιά - Παξοί

Η δράση "Κι αν ήσουν εσύ;" του Σχολείου Φυλακών Κέρκυρας (ΒΙΝΤΕΟ)

September 21, 2022 3445
Η δράση "Κι αν ήσουν εσύ;" θα κινηματογραφηθεί σήμερα Τετάρτη 21/9 επομένως θα είναι δαθέσιμη σε όλους τους ενδιαφερόμενους σε βάθος χρόνου.
Ο τόπος, ο χαρακτήρας, η σύντομη διάρκεια και η σκοπιμότητα της δράσης δεν είναι τέτοιοι ώστε να απευθύνεται σε μεγάλο αριθμό θεατών.
 
Ωστόσο τα μέλη του Συλλόγου μας και μερικοί φίλοι μπορούν, εφόσον το επιθυμούν, να την παρακολουθήσουν.
 
Όποιος επιθυμεί να παρευρεθεί, θα πρέπει να βρίσκεται στο λόφο του Σωτήρος στις 7 μμ, καθώς η δράση θα λάβει χώρα ακριβώς με τη Δύση του ήλιου λίγο μετά τς 7 μμ. Η διάρκειά της δεν ξεπερνά το 20άλεπτο.
Η προσέλευση παρακαλούμε να γίνει πεζή και κατά προτίμηση από την προέκταση της οδού Πάνου Ζαφειρόπουλου, από το δρομάκι μέσα στο άλσος, ώστε να μη δημιουργηθεί οδική συμφόρηση στο δρόμο γύρω από το Κατάστημα Κράτησης.
Λίγα λόγια για τη δράση:

«Κι αν ήσουν εσύ;/ Performance»
Πρόκειται για καλλιτεχνικό δρώμενο με τη μορφή performance, συμμετοχή του Σχολείου Φυλακών Κέρκυρας στο πρόγραμμα «Κι αν ήσουν εσύ;» της περιόδου 2022 της Γραμματείας του Προγράμματος This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Βασική ιδέα - στόχος της δράσης είναι η ανάδειξη της βιωματικής εμπειρίας των μαθητών-κρατουμένων του Σχολείου Φυλακών Κέρκυρας αναφορικά με την πορεία μετανάστευσής τους από τους τόπους καταγωγής τους μέχρι το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας.
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search